Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΠαναθηναϊκός: "Ζωντανός" στο πρωτάθλημα με νίκη 2-0 επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη

Παναθηναϊκός: “Ζωντανός” στο πρωτάθλημα με νίκη 2-0 επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη

Ο Παναθηναϊκός διατηρεί τις πιθανότητές του να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Φατίχ Τερίμ και οι παίκτες του το επιβεβαίωσαν σήμερα (7/04) ξανά, φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Θεσσαλονίκη, με 2-0 επί του Άρη.

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, η ομάδα του τούρκου προπονητή βγάζει το χαρακτήρα που έπρεπε να έχει από το ξεκίνημα των play off της Stoiximan Super League. Μπορεί βέβαια κανείς να πει “ποτέ δεν είναι αργά”. Αυτό θα φανεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Με τη μεγάλη νίκη 2-0 σήμερα, από το γκολ του Σπόραρ σε αντεπίθεση στο 62′, 0-1 και το αυτογκόλ του Μπράμπετς στις καθιυστερήσεις, 0-2, από την προβολή του Τζούριστις και την επαναφορά του Κουέστα, ο Παναθηναϊκός δείχνει πως θέλει και μπορεί.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η “υπογραφή” του Σπόραρ με σπάνιας ποιότητας πλασέ στο γκολ, αλλά και η έμπνευση του Φατίχ Τερίμ να γυρίσει σε 3-5-2 στο δεύτερο ημίχρονο, μειώνοντας την επιθετικότητα του Άρη, καθόρισαν τα δεδομένα.

Μετά το δεύτερο γκολ οι παίκτες του Παναθηναϊκού σωστά αγκάλισαν τον Γέντβαϊ, επειδή στην προηγούμενη φάση έσωσε την ισοφάριση από τον Ανσαριφάρντ, επάνω στη γραμμή.

“Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να πάρεις τη νίκη εδώ και είμαι ευχαριστημένος που τη πήραμε. Μπορεί να μην παίξαμε πολύ καλά, αλλά δώσαμε καλή μάχη. Καμια φορά καλύτερα είναι να πάρεις αυτό που θέλεις από το να παίξεις καλά και εμείς πετύχαμε τον στόχο μας σήμερα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Θα συγκεντρωθούμε στους επόμενους αγώνες. ανέφερε ο Φατίχ Τερίμ, καταλήγοντας:

“Αυτό που μου άρεσε που δώσαμε καλύτερη μάχη στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι σημαντικό κάθε παίκτης να είναι έτοιμος. Όσο περνάει ο καιρός, γινόμαστε καλύτερη ομάδα. Προχωράμε με σιγουριά για τον στόχο μας“.

Ο Παναθηναϊκός μένει στη μάχη του τίτλου και δείχνει πως μπορεί να παρουσιάζεται δυνατός.

Ο Άκης Μάντζιος μιλούσε στο πρώτο ημίχρονο στον Φώτη Ιωαννίδη, καταλογίζοντας στον έλληνα επιθετικό ότι διεκδικούσε με βουτιές σφυρίγματα. Ο Ιωαννίδης του απάντησε ότι πρέπει να σταματήσει, σε μία συμπεριφορά που δεν τιμά σίγουρα τον έλληνα προπονητή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αρχηγός του “τριφυλλιού” πήγε στον ρέφερι Aλεξάνταρ Στάβρεφ να διαμαρτυρηθεί για τα σφυρίγματα του πρώτου μέρους, μαζί με τον Αράο και τον Γεντβάι. Ακολούθησε ο διάλογος με τον Άκη Μάντζιο και στη συνέχεια δέχθηκε λεκτική επίθεση από άνθρωπο του Άρη τον οποίο απώθησε. Όταν ο Κουέστα προσπάθησε να στραφεί εναντίον του Ιωαννίδη και ενώ εκείνος συζητούσε ήρεμα με τον Θόδωρο Καρυπίδη, μπήκαν οι ψυχραιμότεροι στη μέση και η ένταση εκτονώθηκε.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ