Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΠαναθηναϊκός: Μετράει αντίστροφα ο Φατίχ Τερίμ!

Παναθηναϊκός: Μετράει αντίστροφα ο Φατίχ Τερίμ!

Στο ποδόσφαιρο δεν είναι όλες οι ήττες ίδιες! Ο Παναθηναϊκός έχασε με κατεβασμένα τα χέρια από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως η αμέσως επόμενη, η χθεσινή (28/04) εντός έδρας ήττα από τον Άρη, με τον τρόπο που ήρθε αποτελεί ντροπή για την εικόνα του.

Σε ένα μεγάλο ντέρμπι, στην έδρα της πρωταθλήτριας υπάρχουν τέλος πάντως εξηγήσεις ακόμη και για ένα πολύ κακό βράδυ. Όμως η εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη, πρέπει να ήταν η περισσότερο αποκρουστική που έχει παρουσιάσει έως και σήμερα.

Επειδή λοιπόν για όλα υπάρχουν απαντήσεις, οι πληροφορίες της στήλης αποκαλύπτουν πως τα αποδυτήρια της ομάδας είναι σε κακή κατάσταση. Οι παίκτες είναι χωρισμένοι, δεν μιλούν μεταξύ τους, έχοντας δημιουργήσει στρατόπεδα. Στους αγαπημένους του Φατίχ Τερίμ και σε εκείνους που ο προπονητής έχει διαγράψει από τη λίστα του, όπως οι Σένκενφελντ, Αϊτόρ και Μαντσίνι.

Ακούω και καταλαβαίνω πως δεν είναι δίκαιο να κατηγορείται ο τούρκος επειδή δεν έκανε υπέρβαση να πάρει το πρωτάθλημα, με ένα ρόστερ που δεν έχει δημιουργήσει ο ίδιος και είναι γεμάτο από λανθασμένες επιλογές του προκατόχου του.

Παρ΄όλα αυτά, με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τα δύο τελευταία παιχνίδια, κατάφερε απόλυτα δικαιολογημένα να μπει στο κάδρο των ευθυνών.

Είναι λοιπόν προφανές ότι αυτή την ώρα μοιάζει ακατάλληλος προκειμένου να χτίσει τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν. Εάν μάλιστα δεν υπήρχε μπροστά ο τελικός του κυπέλλου με τον Άρη, το παρασκήνιο επιβεβαιώνει πως ο Τερίμ μπορεί να είχε ήδη αποτελέσει παρελθόν απο τον Παναθηναϊκό, τις τελευταίες ώρες.

Ο Φατίχ Τερίμ ανέλαβε θέλοντας να δώσει καλύτερη καθοδήγηση από τον Γιοβάνοβιτς στα μεγάλα παιχνίδια. Το έκανε σε αρκετά ντέρμπι, όμως στην κρίσιμη στιγμή τα θαλάσσωσε. Με επιλογές ακατανόητες, όπως αυτή του Λημνιού στη θέση του Μπερνάρ στο πιο απαιτητικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Επίσης δεν γίνεται το 2024 να παίζεις με 3 σέντερ φορ και 2 δεκαριά!

Ο Φατίχ Τερίμ ακόμη κι αν οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του κυπέλλου, είναι μάλλον απίθανο να συνεχίσει στον “πράσινο” πάγκο. Εάν βέβαια παραμείνει μέχρι τότε…

Η λογική λέει πως αφού το “τριφύλλι” δίνει δύο κρίσιμα ντέρμπι κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των Playoffs και η τέταρτη θέση είναι πιο πιθανή από ποτέ, το κύπελλο είναι η εναλλακτική της συμμετοχής στην Ευρώπη. Μία αλλαγή τώρα στον πάγκο μπορεί να προκαλούσε συνολική αποδιοργάνωση. Θα φανεί τις επόμενες ημέρες…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ