Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΡεάλ - Μπαρσελόνα: Η διαφορά ηλικίας Μόντριτς - Γιαμάλ έγραψε ιστορία

Ρεάλ – Μπαρσελόνα: Η διαφορά ηλικίας Μόντριτς – Γιαμάλ έγραψε ιστορία

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρσελόνα αβίαστα μπορείς να πεις πως έχουν…ειδικότητα να γράφουν ιστορία! Το κάνουν σχεδόν σε κάθε μεταξύ τους αναμέτρηση. Το ίδιο και στην τελευταία (21/04), που τελείωσε με νίκη των μαδριλένων, 3-2 και ουσιαστικά τους δίνει το πρωτάθλημα.

Σε αυτό το ντέρμπι λοιπόν, η επιλογή των Κάρλο Αντσελότι και Τσάβι να δώσουν φανέλα βασικού στον Λούκα Μόντριτς και τον Λαμίν Γιαμάλ, κατέγραψε ένα απίστευτο ρεκόρ με πρωταγωνιστές τους δύο παίκτες στην ιστορία των αγώνων Μπαρσελόνα-Ρεάλ.

Είναι φυσικά διαπιστωμένο ότι ο Κάρλο Αντσελότι εμπιστεύεται ακόμη έμπειρους παίκτες, την ώρα που ο Τσάβι δεν έχει ενδοιασμό να βασιστεί στον ενθουσιασμό των νεαρών.

Η επιλογή λοιπόν του Ιταλού να χρησιμοποιήσει τον Λούκα Μόντριτς και του Καταλανού τον Λαμίν Γιαμάλ μπορεί να μην προκάλεσε έκπληξη, ωστόσο ήταν αρκετή ώστε να γραφτεί ιστορία.

Καθώς η διαφορά ηλικίας του Μόντρις (38 ετών και 225 ημερών ο κροάτης) και του Γιαμάλ (16 ετών και 228 ημερών ο Ισπανός) να είναι 21 χρόνια και 307 ημέρες, που είναι η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ δύο “ενδεκαδάτων” παικτών στην ιστορία του Clasico.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ