Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΘ. Λασκαρίδης: Ενισχύει τον στόλο της Laskaridis Maritime με δέκα σύγχρονα bulkers

Θ. Λασκαρίδης: Ενισχύει τον στόλο της Laskaridis Maritime με δέκα σύγχρονα bulkers

Σε νέα παραγγελία νεότευκτων προχώρησε η Laskaridis Maritime, συμφερόντων Θανάση Λασκαρίδη, αυξάνοντας το orderbook της σε δέκα συνολικά πλοία.

Ειδικότερα, η ναυτιλιακή έχει υπό κατασκευή τέσσερα Kamsarmax bulk carriers στο κινεζικό ναυπηγείο Hengli και άλλα δύο Kamsarmax bulk carriers στο κινεζικό ναυπηγείο Penglai Jinglu. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, όλα τα πλοία θα έχουν παραδοθεί μέχρι το 2026.

Η πρώτη παραγγελία είχε γίνει την περσινή χρονιά όταν ήρθε σε συμφωνία με το ναυπηγείο Hengli την κατασκευή τεσσάρων Kamsarmax bulk carriers, τα οποία θα παραλάβει το 2025.

Η Laskaridis Maritimes αριθμεί έναν στόλο 16 σύγχρονων bulk carriers, με το σύνολο του στόλου της να έχει μέσο όρο ηλικίας τα δύο έτη, ενώ η μεταφορική του ικανότητα φτάνει τα 2,28 εκατ. dwt.

Η εταιρεία Laskaridis Maritime δημιουργήθηκε από τον Θανάση Λασκαρίδη αφότου αποφάσισαν από κοινού με τον αδελφό του Πάνο Λασκαρίδη να χωρίσουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, με τον Π. Λασκαρίδη να διατηρεί τη Lavinia και τη Laskaridis Shipping.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ