Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΠροσφορά του ΕΕΑ στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ του Συλλόγου...

Προσφορά του ΕΕΑ στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ του Συλλόγου «Ελπίδα»

Το κόστος για την συντήρηση και αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Ελπίδα» αναλαμβάνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, όπως ανακοίνωσε αντιπροσωπεία του, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, στον Σύλλογο Γονέων Και Κηδεμόνων Αμεα Δυτικής Αττικής, κατά την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ήταν ένα αίτημα του Συλλόγου «Ελπίδα» το οποίο ικανοποίησε η διοίκηση του επιμελητηρίου, στέλνοντας το μήνυμα ότι επιχειρηματικότητα και κοινωνία πάνε μαζί.

Σκοπός είναι, ο σύλλογος, τα μέλη, οι εκπαιδευτές – συνεργάτες και πάνω απ΄όλους οι ωφελούμενοι, να συνεχίσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του κέντρου υπό καλύτερες συνθήκες.

Κατά το διάστημα της παραμονής τους ο πρόεδρος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, οι αντιπρόεδροι, Νίκος Γρέντζελος και Ηλίας Μάνδρος, ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Γαβαλάκης, ο οικονομικός επόπτης Παναγιώτης Παντελής, ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Γιώργος Ζηκόπουλος, ο πρόεδρος της “Αρωγός Συμβουλευτική Αναπτυξιακή Αστική Εταιρία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα Ε.Ε.Α.” και μέλος του Δ.Σ. του επιμελητηρίου, Δημήτρης Βαρδακώστας καθώς και το μέλος του ΔΣ Νίκος Παναγιωτάκης, συζήτησαν με τα μέλη του συλλόγου και πρόσφεραν πασχαλινές λαμπάδες.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ του Συλλόγου “Ελπίδα” ιδρύθηκε από τον ομώνυμο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτικής Αττικής τον Οκτώβριο 2005.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ