Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΜουντιάλ: Τέταρτο 0-0 σε 14 αγώνες

Μουντιάλ: Τέταρτο 0-0 σε 14 αγώνες

Το σημερινό 0-0 στον αγώνα της Ουρουγουάης με τη Νότια Κορέα ήταν το τέταρτο σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά τα : Δανία- Τυνησία, Μεξικό- Πολωνία και Μαρόκο- Κροατία. Που σημαίνει πως 4 από τα 14 παιχνίδια έως τώρα στη διοργάνωση έχουν τελειώσει χωρίς κανένα γκολ και από τις δύο πλευρές. Εάν προσθέσουμε δε και το 1-1 στο ΗΠΑ- Ουαλία, τότε φτάνουμε στις 5 ισοπαλίες στα 14 ματς.

Κι όμως, δεν έχουμε προς το παρόν ένα τουρνουά χωρίς ανταγωνισμό και με απουσία μεγάλου ενδιαφέροντος. Κάθε άλλο! Σε αυτό το νέο 0-0 άλλωστε η Ουρουγουάη είχε δύο δοκάρια.

Είναι σίγουρα το πιο απρόβλεπτο Μουντιάλ και αυτό επιβεβαιώνεται σε κάθε αναμέτρηση με τη στατιστική που διαμορφώνεται. Διότι οι παράμετροι που αναστατώνουν τα δεδομένα, είναι αρκετές. Διοργάνωση μέσα στο χειμώνα, με αγώνες σε μία δύσκολη γωνιά του πλανήτη. Χαμός!

Από τη μία βλέπεις ότι κάποια φαβορί ξεσπούν με συντριβές απέναντι στους αντιπάλους τους και από την άλλη ορισμένες ομάδες να παλεύουν με ποδοσφαιριστές σπουδαίας κλάσης, αλλά να μην καταλήγουν τις προσπάθειές τους σε γκολ.

Μέχρι στιγμής έχουμε παρακολουθήσει κυρίως δύο κατηγορίες ομάδων. Εκείνες που εάν τις άφηνες θα σκόραραν συνέχεια, όπως η Αγγλία, η Γαλλία και η Ισπανία και οι άλλες, που εάν τις έβαζες να παίξουν πέντε επιπλέον 90λεπτα, δεν θα έβρισκαν ποτέ τα δίχτυα!

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ