Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟμιλία Σπανούλη στους διεθνείς: "Δεν θέλω να βλέπω μούτρα!"

Ομιλία Σπανούλη στους διεθνείς: “Δεν θέλω να βλέπω μούτρα!”

Την πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ έκανε ο Βασίλης Σπανούλης, τονίζοντας τι δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να δει από εκείνους!

Σε αυτή τη νέα σελίδα, αρχής γενομένης από τα προκριματικά του EuroBasket 2025, ο ομοσπονδιακός προπονητής επεσήμανε χαρακτηριστικά, στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο ΣΕΦ:

Η μοναδική περίπτωση στην οποία θα έχουμε πρόβλημα, είναι να μην καταλάβετε ότι εδώ είναι Εθνική και όχι σύλλογος. Δε θέλω να δω μούτρα αν παίζει κάποιος σε σχέση με κάποιον άλλον, αν σουτάρει κάποιος ενώ πιστεύετε ότι δε θα έπρεπε. Δε θέλω να δω μούτρα γιατί μόνο τότε θα έχουμε πρόβλημα.

Πολύ μεγάλοι παίκτες στο παρελθόν αγωνίστηκαν τραυματίες στην Εθνική. Άλλοι χρειάστηκε να αλλάξουν θέση. Παίκτες ηγέτες στους συλλόγους τους χρειάστηκε να αλλάξουν ρόλο και να έχουν πιο περιορισμένο στην Εθνική. Αυτό θέλω από εσάς, να μη βλέπω μούτρα“.

Οι διεθνείς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που αγωνίστηκαν στον χθεσινοβραδινό (18/02) τελικό κυπέλλου, δεν προπονήθηκαν σήμερα, ενώ το παρών στο ΣΕΦ έδωσε και ο Κώστας Σλούκας. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν βρίσκεται στην αποστολή, αφού το τελευταίο διάστημα έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Παρ’ όλα αυτά βρέθηκε στο πλάι της γαλανόλευκης.

Η Ελλάδα έχει να δώσει δύο παιχνίδια, με την Τσεχία στο ΣΕΦ την Παρασκευή (23/2) και με την Ολλανδία την ερχόμενη Δευτέρα (26/2) και έκανε σήμερα την πρώτη της προπόνηση.

Οι κλήσεις του Βασίλη Σπανούλη:

Κώστας Παπανικολάου
Γιαννούλης Λαρεντζάκης
Γιώργος Παπαγιάννης
Ντίνος Μήτογλου
Λευτέρης Μποχωρίδης
Νίκος Ρογκαβόπουλος
Κώστας Αντετοκούνμπο
Δημήτρης Μωραΐτης
Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
Τόμας Γουόκαπ
Γιάννη Κουζέλογλου
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
Βασίλης Τολιόπουλος
Λευτέρης Μαντζούκας
Ναζ Μήτρου Λονγκ
Βαγγέλης Ζούγρης

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ελλάδας στα προκριματικά:

Ελλάδα-Τσεχία (23/2/2024, 21:00)
Ολλανδία-Ελλάδα (26/2/2024, 20:30)
Μεγάλη Βρετανία-Ελλάδα (21/11/2024)
Ελλάδα-Μεγάλη Βρετανία (24/11/2024)
Τσεχία-Ελλάδα (21/2/2025)
Ελλάδα-Ολλανδία (24/2/2025)

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ