Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠαρί Σεν Ζερμέν: Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Εμπαπέ;

Παρί Σεν Ζερμέν: Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Εμπαπέ;

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει εντυπωσιακά στην εφετινή σεζόν! Έχει κλειδώσει το πρωτάθλημα και απομένει απλώς η μαθηματική επιβεβαίωση, η οποία δεν θα αργήσει για πολύ. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πέρασε την Τετάρτη (24/04) με το εμφατικό 4-1 από την έδρα της Λοριάν για την 30η αγωνιστική.

Την ίδια ώρα, βρίσκεται στα ημιτελικά του Champions League, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ντόρτμουντ με στόχο την πρόκριση στον τελικό. Παρ΄όλα αυτά ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα για το μέλλον της ομάδας βρίσκεται μπροστά. Το όνομα του ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει το διάδοχο του Κιλιάν Εμπαπέ.

Άπαντες στο Παρίσι γνωρίζουν πως ο 25χρονος σούπερ σταρ θα αποχωρήσει και το κενό που θα αφήσει είναι τεράστιο. Η διοίκηση έχει λίστα με παίκτες που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και ένας εξ αυτών είναι ο Μάρκους Τουράμ.

Σύμφωνα με την repubblica, η Παρί σχεδιάζει να αποκτήσει το γάλλο επιθετικό της Ίντερ, ενώ θεωρεί πως με μια πρόταση της τάξης των 55 εκατ. ευρώ θα πείσει τους “νερατζούρι” να τον παραχωρήσουν.

Ο Τιράμ πραγματοποίει εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετρώντας συνολικά σε 42 συμμετοχές, 14 γκολ και 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο γάλλος που συνεργάζεται αποτελεσματικά με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ήταν πάντως μοιραίος στη ρεβάνς του Champions League στη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο καθώς έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ, πριν φτάσει ο αγώνας στην παράταση.

Ο Τουράμ δεν παίζει αριστερά, στη θέση του Εμπαπέ, όμως το ρόστερ της Παρί επιτρέπει ανακατατάξεις στις θέσεις των επιθετικών της, καθώς υπάρχουν στο ρόστερ ο Ντεμπελέ και ο Μπαρκολά.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ