Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣEuroleague: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για την ισοφάριση της σειράς

Euroleague: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για την ισοφάριση της σειράς

Υπό διαφορετική βάση, αλλά με κοινό στόχο, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δίνουν απόψε κρισιμότατες «μάχες» για την ευρωπαϊκή τους συνέχεια στην Euroleague αντιμετωπίζοντας την Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Μπαρτσελόνα αντίστοιχα. Μετά τις ήττες τους που προκάλεσαν πλήθος συζητήσεων την προηγούμενη Τρίτη, στοχεύουν στη νίκη για να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 2-2 και να μεταφέρουν το ζευγάρι σε 5ο και καθοριστικό αγώνα. 

Για την επιστροφή στο ΟΑΚΑ 

Ο αγώνας της Τρίτης για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Μακάμπι έβγαλε αρκετές δυσκολίες στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τους «Πράσινους» να αδυνατούν να βρουν απαντήσεις κόντρα στους Ισραηλινούς τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Το επιθετικό κρεσέντο του Ναν αλλά και το μεγάλο ματς του Παπαπέτρου κράτησαν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν κοντά στο παιχνίδι και στα τελευταία λεπτά οι αποφάσεις των διαιτητών αμφισβητήθηκαν έντονα από τους φιλοξενούμενους. «Μερικές φορές πρέπει να έχεις και τύχη, οι διαιτητές έκαναν λάθη αλλά αυτό μπορεί να συμβεί, κάναμε και εμείς όμως λάθος με το παράλογο φάουλ του Γκραντ 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη» ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν προσθέτοντας πως έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του. 

Τζάμπολ στο Βελιγράδι στις 21:45. Με νίκη, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει τη σειρά στο ΟΑΚΑ, με ήττα αποχαιρετά τη διοργάνωση. 

Στο κατάμεστο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ την Τρίτη έχοντας σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος στο μεγαλύτερο διάστημά του, αλλά οι Καταλανοί μπόρεσαν να κερδίσουν στον Πειραία με βολές σε νεκρό χρόνο. Οι «Ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να σπάσουν εύκολα την έδρα της Μπαρτσελόνα στο Game 1 ωστόσο η Μπαρτσελόνα με δύο συνεχόμενες νίκες ανέκτησε το προβάδισμα μετατρέποντας το Game 4 σε «Do or Die» για τον Ολυμπιακό. 

Τζάμπολ στον Πειραία στις 19:45. 

Και για τους δύο αγώνες της Euroleague υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές στο Πάμε Στοίχημα.
 

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ