Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚωπηλασία: Ασημένια από Ντούσκο και Μπούρμπου-Αναστασιάδου στο ευρωπαϊκό

Κωπηλασία: Ασημένια από Ντούσκο και Μπούρμπου-Αναστασιάδου στο ευρωπαϊκό

Έτοιμοι για μεγάλες διακρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι παρουσιάζονται οι έλληνες αθλητές. Τρίτο ασημένιο στο μονό σκιφ σε Ευρωπαϊκό κωπηλασίας για το Στέφανο Ντούσκο. Επίσης ασημένιες Μπούρμπου και Αναστασιάδου, στη διοργάνωση που διεξάγεται στο Ζέγκεντ στην Ουγγαρία.

Ο Στέφανος Ντούσκος δεν κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο φαβορί στα 2.000μ. του μονού σκιφ ανδρών, με συνέπεια να κατακτήσει για τρίτο διαδοχικό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το ασημένιο μετάλλιο, μετά από αυτά του Μονάχου το 2022 και του Μπλεντ το 2023.

Ο έλληνας κωπηλάτης ολοκλήρωσε την κούρσα του σε χρόνο 07:41.36, με το γερμανό Όλιβερ Ζάιντλερ να περνάει τον Ντούσκο στα μισά της διαδρομής και να κερδίζει το χρυσό με χρόνο 07:38.47.

Οι δύο σπουδαίες Ελληνίδες αθλήτριες Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου, πραγματοποίησαν φανταστική εμφάνιση στον τελικό της δικώπου και κατέκτησαν τη δεύτερη θέση.

Η Χριστίνα Μπούρμπου και η Ευαγγελία Αναστασιάδου κατέκτησαν το πρώτο τους μετάλλιο ως πλήρωμα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών.

Οι δύο ελληνίδες τερμάτισαν στη δεύτερη θέση, στο μεγάλο τελικό της δικώπου με χρόνο 08:00.87. Μπροστά τους βρέθηκε μόνο το πολύ δυνατό πλήρωμα της Ρουμανίας με τις Ιοάνα Βριντσεάνου και Ροξάνα Ανγκέλ (07:52.05). Κάπως έτσι, θα φέρουν πίσω στην πατρίδα το ασημένιο μετάλλιο.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ