Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟμάδα έκπληξη για τον Ντάτκοβιτς

Ομάδα έκπληξη για τον Ντάτκοβιτς

Ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρει πως ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Τόνι Ντάτκοβιτς, βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων της Καρταχένα.

Η Καρταχένα βρίσκεται στην 18η θέση της φετινής Segunda Division, της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου, καταγράφοντας στα μισά της σεζόν τη χειρότερη άμυνα όσον αφορά τα γκολ που έχει δεχτεί (28).

Η ανάγκη για ενίσχυση της αμυντικής γραμμής κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι σπουδαία και, σύμφωνα με την ισπανική «Laverdad», οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου εξετάζουν την περίπτωση του 27χρονου Κροάτη αμυντικού του Άρη, Τόνι Ντάτκοβιτς.

Πιο συγκεκριμένα, κομμάτι του ρεπορτάζ αναφέρει:

«Στην ασπρόυμαυρο ομάδα (σ.σ. Καρταχένα), προτεραιότητα αποτελεί να δοθεί μεγαλύτερη σταθερότητα στην αμυντική λειτουργία που τώρα δεν αποδίδει. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο σύλλογος κοιτάζει τον Τόνι Ντάτκοβιτς, αμυντικό του Άρη».

Στη συνέχεια, η ισπανική ιστοσελίδα αναλύει τον χρόνο συμμετοχής του Κροάτη αμυντικού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά κάνει και μια ααφορά στο παρελθόν του ως δανεικός στην Ουέσκα, με την οποία είχε κερδίσει και την άνοδο στη La Liga.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ