Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν στην προπόνηση

Οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν στην προπόνηση

Στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της Κυριακάτικης (10/01, 15:00) αναμέτρησης κόντρα στον Βόλο, μερίδα οπαδών του Δικεφάλου επισκέφτηκε το στάδιο της Τούμπας και εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της για την απόδοση της ομάδας, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στήριξης στον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο ΠΑΟΚ μετρά μόλις μία νίκη στις τέσσερις τελευταίες του αναμετρήσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα, γεγονός που οδήγησε στη σημαντική απόσπαση του από την πρώτη θέση της βαθμολογίες και στην πρόκληση εκνευρισμού στις τάξεις των φίλων του.

Μια μερίδα περίπου 70-80 οπαδών του Δικεφάλου επισκέφτηκαν το στάδιο της Τούμπας το πρωί του Σαββάτου (09/01), ενώ η ομάδα πραγματοποιούσε την τελευταία της προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο (10/01, 15:00), και εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους στους ποδοσφαιριστές, τόσο σε γενικό επίπεδο όσο και κατ’ ιδίαν. Από την κριτική τους δεν ξέφυγε και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Όλαφ Ρέμπε. Μάλιστα, μικροεντάσεις υπήρξαν με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, οι οποίες ωστόσο έληξαν πολύ γρήγορα και αναίμακτα.

Πάντως, η συγκεκριμένη μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ εξέφρασε τη στήριξη της στον προπονητή της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία, ζητώντας σε έντονο ύφος και από τους ποδοσφαιριστές να πράξουν το ίδιο.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ