Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΝίκησε ο Σφαιρόπουλος τον Ομπράντοβιτς

Νίκησε ο Σφαιρόπουλος τον Ομπράντοβιτς

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατέκτησε τίτλο στη Σερβία. Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε στον τελικό την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με 85-79 και αναδείχθηκε κυπελλούχος για 10η φορά στην ιστορία του.

Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος του έλληνα ως προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, πανηγυρίζονας την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς απέναντι στην Παρτίζαν, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο πολύπειρος γκαρντ ολοκλήρωσε τον τελικό με 16 πόντους με 3/5 τρίποντα και 5 ασίστ, με τον Γκεντράιτις να είναι ο πρώτος σκόρερ για τους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου με 17 πόντους.

Ήμασταν συγκεντρωμένοι, αυτή είναι μια πολύ ωραία μέρα για την ομάδα μας, για άλλη μια φορά συγχαρητήρια σε όλους. Είναι σημαντικό το πώς δουλεύουμε και πρέπει να επαινέσω όλο το επιτελείο.

Είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Χθες (σ.σ. τον ημιτελικό με την Τσάτσακ) ο Μίλος Τεόντοσιτς και ο Μπράνκο Λάζιτς είχαν μικρή συμμετοχή και τους είδατε σήμερα, γι’ αυτό επαινώ και το ιατρικό τιμ. Είμαστε στη μέση της σεζόν, αλλά αυτή είναι μια σημαντική νίκη και ένα σημαντικό τρόπαιο που δώσαμε στους οπαδούς μας.

Είδατε πώς έπαιξαν και οι δύο σήμερα. Έκαναν μόνο μία κανονική προπόνηση. Και πάλι πολύ χαλαρή ήταν. Είχαν μεγάλη επιθυμία και άφησαν την καρδιά τους στο γήπεδο”, είπε ο έλληνας κόουτς.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα, χωρίς ωστόσο να αποφύγει την αναφορά στους διαιτητές.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ