Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜπάγερν: Η μαγεία του εκπληκτικού της γηπέδου!

Μπάγερν: Η μαγεία του εκπληκτικού της γηπέδου!

Η εμπειρία στην Allianz Arena είναι σπάνια! Όσο κι αν έχει επισκεφθεί κάποιος αρκετά γήπεδα της Ευρώπης, στην έδρα της Μπάγερν αντιλαμβάνεται την τελειομανία των γερμανών. Προς όφελός του φυσικά, διότι το club σέβεται απόλυτα τους θεατές που υποστηρίζουν την ομάδα και ταυτόχρονα είναι αυτοί που πληρώνουν για να βρίσκονται στις εξέδρες.

Σε αυτές τις φωτογραφίες σας μεταφέρουμε μία απλή γεύση των στιγμών σε ένα γήπεδο μαγικό! Την παραμονή του αγώνα της Μπάγερν με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League, η προετοιμασία των ανθρώπων του γηπέδου ξεκίνησε από νωρίς. Τα πάντα στη θέση τους και φυσικά έτοιμα, στην ώρα τους! Στη Γερμανία βρίσκεσαι, εάν δεν το έχεις καταλάβει…

Την ημέρα του αγώνα, η εικόνα του γηπέδου που σε “υποδέχεται” σε κάνει να αντιληφθείς ότι “εδώ η ιστορία είναι διαφορετική…”. Όντως αυτό συμβαίνει, από την πρώτη στιγμή που μπαίνει κανείς στους εσωτερικούς χώρους.

Εκεί βλέπει πώς η ομάδα σέβεται στην ιστορία της, αλλά και με ποιο τρόπο στη Welcome Zone θυμίζει στους φιλάθλους τις επιτυχίες της.

Όταν έρθει η ώρα του αγώνα, το πάρτι ξεκινά! Από την ανακοίνωση των συνθέσεων, έως και τη στιγμή που η Μπάγερν βγαίνει για ζέσταμα, η μουσική υπόκρουση θυμίζει ταινία στο Χόλιγουντ! Σε ένα γεμάτο γήπεδο, το οποίο φιλοξενεί 75.000 θεατές στους εντός των συνόρων αγώνες και 70.000 στους διεθνείς, για λόγους ασφαλείας.

Είναι χαρακτηριστική η διάθεση του κόσμου, που αποφασίζει να σηκωθεί με ρυθμικά χειροκροτήματα, όποτε κρίνει πως είναι η δική του ώρα να πρωταγωνιστήσει. Αυτό συμβαίνει και πριν από τη σέντρα, αλλά και στη διάρκεια του παιχνδιού. Λες και ξέρουν συγκεκριμένους…κωδικούς που ενεργοποιούν τη στάση τους από την εξέδρα.

Η εμπειρία είναι μοναδική και δεν σου αφήνει περιθώρια να μην απολαύσεις το βράδυ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ