Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΕυκολότερα σκοτώνεις Αύγουστο στην Ελλάδα...

Ευκολότερα σκοτώνεις Αύγουστο στην Ελλάδα…

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι καινούργιο, διαφορετικό να γράψει κανείς μετά τον άδικο θάνατο ενός ακόμη οπαδού στην Ελλάδα. Το χειρότερο είναι αυτό. Ότι ενώ μας προκαλεί θλίψη, κατά τα άλλα τον καταλαβαίνουμε κιόλας! Κρίμα…

Το διάβασα κάπου στα social media και δεν είμαι βέβαιος ότι μπορώ να το ερμηνεύσω με δεδομένα πραγματικά, πάντως στη γενικότητά του με βρίσκει σύμφωνο: “Όλο αυτό δεν είναι θέμα ποδοσφαιρικό. Δυστυχώς είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο…“.

Πράγματι, κάπου εκεί μπαίνει στο τραπέζι αυτή η βαρετή κουβέντα, ξέρετε, για το κατρακύλυσμα της κοινωνίας, την υποκρισία των αρμόδιων και τέλος πάντων την αδιαφορία για το διπλανό μας.

Αδιαφορία οκ, από αυτό το σημείο πάντως μέχρι να χάνει τη ζωή του κάποιος έτσι απλά, επειδή βρέθηκε “εκεί” η “αλλού” η τέλος πάντων οπουδήποτε, τότε δεν έχουμε να κάνουμε καν με την κατρακύκλα της κοινωνίας αλλά με την ανυπαρξία της.

Διότι όταν βγαίνεις από το σπίτι και δεν γνωρίζεις εάν θα καταφέρεις να επιστρέψεις, δεν είσαι καθόλου μακριά από τις συνθήκες της ζούγκλας.

Πάμε παρακάτω. Οι οπαδοί της κροατκής ομάδας κατέβαιναν προς την Ελλάδα οδικώς και αυτό είναι κάτι που το γνώριζαν όλοι. Διέσχισαν 1500 χιλιόμετρα από το Ζάγκρεμπ έως το σταθμό Ειρήνη και κανείς δεν έκανε το παραμικρό για να τους σταματήσει.

Ζούμε σε μία χώρα βέβαια που σε μήνα διακοπών το καλοκαίρι ποτέ δεν λειτουργούσε τίποτα, ούτε θα λειτουργήσει. Ότι θα είναι ακόμη πιο εύκολο να μας σκοτώνουν κιόλας δεν μας το είχατε πει…

Ο νεοέλληνας νοιάζεται για την πάρτη του. Είτε είναι πολιτικός, υπουργός, αστυνομικός, δημοσιογράφος, δημόσος η ιδιωτικός υπάλληλος. Σιγά μην κάτσει να παρακολουθήσει μία ομάδα δολοφόνων που έρχεται με σκοπό τη “δράση” της, Αυγουστιάτικα. Αυτός θα βγάλει το φίδι από την τρύπα; Πείτε τους να έρθουν άλλο μήνα…

Τώρα οι…αρμόδιοι έχουν άδεια, πίνουν φρέντο, κάνουν βουτιές και οι άλλοι, που δουλεύουν, καταριούνται αυτούς που ξεκουράζονται. Μη φανταστείτε βέβαια πως υπάρχει γνώση στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση του χουλιγκανισμού έστω τους χειμερινούς μήνες…Η νοοτροπία μας έχει μείνει δεκατίες πίσω, κι ενώ οι χούλιγκανς με τη βοήθεια της τεχνολογίας έχουν προχωρήσει τις εγκληματικές τους δράσεις αμέτρητα επίπεδα μπροστά.

Διέσχισαν λοιπόν, λέω ξανά, τη μισή επικράτεια δολοφόνοι και δεν τους σταμάτησε ποτέ κανείς. Κινήθηκαν με εκπληκτική άνεση και έφτασαν εκεί που εξ αρχής σκόπευαν. Στον τόπο του προγραμματισμένου εγκλήματος.

Εδώ είναι που γράφεις κανονικά τη λέξη: “Ντροπή”, όμως δεν είμαι βέβαιος ότι υπάρχει πλέον…

Δεν έχω όρεξη να γράψω πάντως περισσότερο, γιατί έχω κουραστεί, τόσες δεκαετίες. Προτιμώ να κλείσω αυτό το κείμενο με όσα έγραψε στην ανάρτησή του ο φίλος Τάσος Ιορδανίδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός δικαιολογημένα ξέσπασε, γιατί δεν έχει κουραστεί ακόμα. Είναι νεότερος…

” Φτάνει πια ρε! Φτάνει!!!! Λέμε πολλές φορές, ολόκληρος άντρας είναι. Παιδάκι είναι ρεεεεεε! Συνήθως δε γράφω έτσι αλλά φτάνει πια ρε Μ….Σ! Ένα παιδάκι σκοτώθηκε χθες! ΦΤΑΝΕΙ ΛΕΜΕ! Τι στο διάολο πια; Τι σκατά έχετε στο κεφάλι σας; Για το γ….τοπι; Για τη κωλόμπαλα; Έλεος! Ποιος θα τη βρει τη λύση; Οι πολίτες; Η μάζα; Ποιος; Τι στο διάολο, συμφέροντα υπάρχουν από πίσω; Να φοβάται κάποιος να κυκλοφορήσει; Τι στρατιές είναι αυτές; Δώσ´τε βάση γαμώ το κερατό μου! Μόνο οι κοινωνικές,πολιτειακές αρχές μπορούν να κάνουν κάτι! ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ! Λέτε όλοι ότι ανέκαθεν ήταν έτσι! Ε σας λέω από πρώτο χέρι ότι δεν ήταν! Κάθε λίγο και λιγάκι έχουμε περιστατικά οπαδικής βίας! Φτάνει πια ρε μαγκιτάκια! Η επιστήμη έχει προχωρήσει σε όλους τους τομείς,ακόμα και στην ανατομία. Τα σπίτια τι κάνετε;;;Πωρώνεται το παιδί σας,και εσείς επικροτείτε; Ασ´το να αντρέψει;

Οι δε άλλοι; Οι πνευματικά ανώτεροι και καλά; Μόνο αμπελοφιλοσοφίες ξέρετε να αναπαράγετε;Δημοσίως να λέτε τα ακταλαβίστικά σας για να αντλήσετε εντυπώσεις που θα θρέψουν την αυτοεκτίμησή σας για μία ακόμη μέρα;Βράστε τίποτα ουσιαστικό στα καζάνια σας, σκάψ´τε λίγο στο κεφάλι σας, λίγο πριν σας φάνε τα σκουλήκια.

Γαμώ το κέρατό μου, ένας άνθρωπος που δεν είχε μπει στην τρίτη δεκαετία της ζωής του, ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ! Γαμώ το 2023 μου, τελειώστε την οπαδική βία! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!”.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ