Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔουβίκας: Παραμένει πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία

Δουβίκας: Παραμένει πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία

Είναι ο πρωταγωνιστής του ολλανδικού πρωταθλήματος, σχετικά με τα γκολ που πετυχαίνει και είναι έλληνας! Ο Τάσος Δουβίκας παρέμεινε επικεφαλής στον πίνακα των σκόρερ της Eredivisie, ύστερα από το γκολ που σκόραρε στην ήττα 1-3 της Ουτρέχτης από τον Άγιαξ

Ο Δουβίκας διατηρήθηκε ένα τέρμα πάνω από τον Τσάβι Σίμονς και ετοιμάζεται να γίνει ο επόμενος έλληνας επιθετικός που στέφεται πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία.

Ο έλληνας επιθετικός ισοφάρισε σε 1-1 στη “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα” στο 49ο λεπτό, κόντρα στη ροή του αγώνα μέσα από την περιοχή, φτάνοντας τα 18 γκολ. Ο Άγιαξ κατάφερε να βρει δύο γκολ και να παραμείνει τρίτος, όμως η Ουτρέχτη (στην εστία της οποίας καθόταν ο Βασίλης Μπάρκας) έχει μπει ήδη στα ευρωπαϊκά playoffs και θα διεκδικήσει θέση στο Europa Conference League.

Εντυπωσιακός ήταν ένας ακόμα έλληνας επιθετικός, αν και δεν σκόραρε. Η Άλκμααρ επικράτησε 3-0 εκτός έδρας της Ναϊμέγκεν ύστερα από τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Europa Conference League, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να δίνει τρεις ασίστ, για τη νίκη που κρατά την Άλκμααρ (που τον Παντελή Χατζηδιάκο) δύο βαθμούς πίσω από τον Άγιαξ στην 4η θέση.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ