Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΤελικός κυπέλλου: Θα βρεθεί τελικά το γήπεδο;

Τελικός κυπέλλου: Θα βρεθεί τελικά το γήπεδο;

Αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο – και – με τον τελικό κυπέλλου προκαλεί μόνο θλίψη. Διότι δεν είναι δυνατόν σε μία πολιτισμένη (;) χώρα να μη μπορούν να συμφωνήσουν οι εμπλεκόμενοι για το γήπεδο της διεξαγωγής ούτε ενός αγώνα, όσο σημαντικός κι αν είναι αυτός. Κάπου είναι ντροπή, τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο.

Άλλη πρόταση έχει η ομοσπονδία και διαφορετική η κάθε ομάδα. Γελάει ο κάθε πικραμένος. Φαβορί εξ αρχής λογικά ήταν το ΟΑΚΑ, όμως στην κουβέντα μπήκε και το Πανθεσσαλικό, ακόμη και η Τούμπα!

Οι Θεσσαλονικείς εμφανίζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο του Ολυμπιακού σταδίου, διότι είναι στην Αθήνα! Δεν έχει καμία λογική αυτό καθώς σε όλες τις χώρες οι τελικοί δεν γίνονται σε στάδια με τα οποία μοιράζεται η χιλιομετρική απόσταση των δύο φιναλίστ στη μέση, αλλά σε αυτά αυτά που είναι πιο καλά προκειμένου να φιλοξενήσουν τέτοιο αγώνα.

Δεν λέει δηλαδή η Λίβερπουλ, όταν πρόκειται να αντιμετωπίσει στον τελικό του FA Cup την Τσέλσι, ότι δεν θα πάει στο Wembley επειδή είναι στο Λονδίνο,. Αυτή είναι η έδρα του τελικού και τέλος.

Κι αν η Αθήνα προς το παρόν δεν είναι στις προτιμήσεις του Άρη, η λύση του Πανθεσσαλικού είχε μπει για την ώρα στο “συρτάρι”, αφού ο Αχιλλέας Μπέος δεν δεχόταν να γίνει ο τελικός με κόσμο στον Βόλο, παρά μόνο με μαθητές.

Στον Άρη σκέφτηκαν τη Λάρισα αλλά και την Τούμπα! Την ίδια ώρα από την πλευρά του ΠΑΟΚ υποστηρίζουν ανεπίσημα πως δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να δοθεί το γήπεδο.

Η λογική λέει ΟΑΚΑ, την ώρα μάλιστα που οι εργασίες κύλησαν ομαλά και το γήπεδο μπορεί να είναι ξανά λειτουργικό.

Όλα θα εξαρτηθούν από τη συνάντηση που θα γίνει την Τετάρτη (13/3) μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών. Στη σύσκεψη θα δώσει το παρών ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, αλλά και ο Αχιλλέας Μπέος ως δήμαρχος Βόλου, ενώ θα κληθούν και οι ιδιοκτήτες των δύο φιναλίστ, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Θεόδωρος Καρυπίδης.

Ο Θεός να βοηθήσει…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ