Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠαναθηναϊκός: Έκλεισε τον Μπακασέτα!

Παναθηναϊκός: Έκλεισε τον Μπακασέτα!

Ο Τάσος Μπακασέτας ετοιμάζεται να φορέσει άμεσα τα πράσινα! Ήταν μεγάλη επιθυμία της ιδιοκτησίας του Παναθηναϊκού να αποκτηθεί ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας και η συμφωνία, αφού πέρασε από πολλά στάδια, έγινε πραγματικότητα!

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη την υπογραφή του Τάσου Μπακασέτα όπως και την προφορική συμφωνία με την Τραμπζονσπόρ, η οποία ζήτησε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή μετά την Κυριακή και το παιχνίδι της με την Γαλατασαραϊ για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο πληροφορίες πάντως αποκαλύπτουν ότι ο 30χρονος παίκτης, που κατέκτησε το 2022 το πρωτάθλημα Τουρκίας με την Τραμπζοσνπόρ, δεν είναι θετικός σε αυτό, επιθυμώντας να μην αγωνιστεί στο τουρκικό ντέρμπι και να ενσωματωθεί από τώρα στην νέα του ομάδα.

Σημείο – κλειδί στην μεταγραφή του ήταν το χθεσινοβραδινό (16/01) ταξίδι υψηλόβαθμού στελέχους της ΠΑΕ στη γειτονική χώρα για πάρει και την υπογραφή του έλληνα, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο 2,5 ετών και με αποδοχές οι οποίες αναμένεται να ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Το βέβαιο είναι πως με αυτή την κίνηση ο Παναθηναϊκός προχωράει σε μία μεταγραφή η οποία δείχνει ξεκάθαρα την διάθεση της διοίκησης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ