Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣTo IRONMAN®70.3® Vouliagmeni Greece πλησιάζει!

To IRONMAN®70.3® Vouliagmeni Greece πλησιάζει!

Λίγες μέρες έμειναν για την κορυφαία τριαθλητική διοργάνωση IRONMAN®70.3® Vouliagmeni, Greece, που διοργανώνεται από τις 21 έως και τις 23 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή αθλητική εμπειρία, η οποία καλεί όλους να τη ζήσουν από κοντά αθλητικά, ως θεατές αλλά και με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελοντισμού της διοργάνωσης.

Οι εθελοντές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας μιας διοργάνωσης και μέσα από το Πρόγραμμα Εθελοντισμού IRONMAN®70.3® Vouliagmeni, Greece, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γίνουν μέρος της μεγαλύτερης τριαθλητικής οικογένειας, να εκπαιδευτούν σε διαφορετικούς τομείς διαχείρισης του αγώνα, να αναπτύξουν δεξιότητες και ικανότητες μέσα από τις ομάδες – δράσεις που θα συμμετέχουν και να έχουν την ευκαιρία να χαρούν μια διεθνή αθλητική διοργάνωση.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού IRONMAN®70.3® Vouliagmeni, Greece έχει στόχο να δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές, τόσο για τους εθελοντές όσο και για τους αθλητές και τους συνοδούς τους που θα ταξιδέψουν από όλο τον κόσμο, με στόχο να βιώσουν έναν αγώνα – θρύλο, σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της Ευρώπης.

Η αξία του Εθελοντισμού στην εποχή μας

Τα χαμόγελα, το χτύπημα στην πλάτη, η ομαδική προσπάθεια, τα μπράβο, το συναίσθημα της προσφοράς είναι μερικά από τα βιώματα κάθε εθελοντή. Η συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις δεν είναι υποχρεωτική αλλά πηγαία ανάγκη προσφοράς, μια στάση ζωής, η συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Μια ανιδιοτελής προσφορά του ατόμου που δίνει κίνητρα στο κοινωνικό σύνολο να αναπτυχθεί και να ευημερεύσει. Το άτομο αναπτύσσει δεξιότητες, ενισχύει τις προσωπικές του αξίες.

Το IRONMAN®70.3® Vouliagmeni Greece αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 2.000 τριαθλητές από 60 χώρες μαζί με τους συνοδούς τους, οι οποίοι θα αγωνιστούν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, σε μία συναρπαστική διαδρομή, από την παραλία της Βάρκιζας προς την Ανάβυσσο και τη Βουλιαγμένη.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ