Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣMundo Deportivo: Τον Ιωαννίδη θέλει η Σεβίλλη!

Mundo Deportivo: Τον Ιωαννίδη θέλει η Σεβίλλη!

Το εγκώμιο του Φώτη Ιωαννίδη πλέκει η Mundo Deportivo. Η ισπανική ιστοσελίδα χαρακτηρίζει τον άσο του Παναθηναϊκούμαργαριτάρι” και αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της Σεβίλλης για τον έλληνα φορ. Επίσης, εκτός της ισπανικής, τονίζει ότι στο στόχαστρο τους έχουν τον διεθνή έλληνα και άλλες ομάδες από την Ευρώπη, όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Αταλάντα.

Σχετικά με τη Σεβίλλη, η Mundo Deportivo αναφέρει ότι η πρόθεση της είναι να προβεί σε αλλαγές στην επίθεσή της, επισημαίνει πάντως ότι οι οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού δεν μπορούν να καλυφθούν από την ισπανική ομάδα.

Αναφέρει ότι παρά το γεγονός ότι στο Transfermarkt η αξία του Ιωαννίδη αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, οι πληροφορίες θέλουν τον Παναθηναϊκό να ζητά 15 εκατομμύρια, συν άλλα 5 ως μπόνους.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αφού η πρόθεση των ανθρώπων της Σεβίλλης για ανανέωση είναι δεδομένη, δεν αποκλείεται να πωληθεί ο Γιουσέφ Εν-Νεσίρι, φέρνοντας στα ταμεία ακόμη και 20 εκατομμύρια ευρώ. Τέτοιες κινήσεις θα μπορέσουν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για τον Ιωαννίδη.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ