Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠογέτ: "Δεν πάω Ιρλανδία, δεν υπάρχει τίποτα με Ελλάδα"

Πογέτ: “Δεν πάω Ιρλανδία, δεν υπάρχει τίποτα με Ελλάδα”

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στην αγγλική Sun, αποκαλύπτοντας πως δεν πρόκειται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ιρλανδίας. Ο ουρουγουανός τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: “Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν πρόκειται να συμβεί. Οπότε δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω“.

Στην συνέχεια ανέφερε: “Θα το συγκρίνω με κάτι παρόμοιο. Θυμάμαι τον περασμένο Νοέμβριο ή Δεκέμβριο τόσους πολλούς ανθρώπους από την Αγγλία να επικοινωνούν μαζί μου και να με ρωτούν αν θα πήγαινε στην Πλίμουθ… Επειδή τα στοιχηματικά σάιτ είχαν βάλει το όνομά μου στην κορυφή…

Δεν ξέρω πόσοι προπονητές είχαν πρακτικά ήδη συμφωνήσει με την Ιρλανδία… Εκτός από μένα, ήταν ο Ρόι Κιν, ο Σόλσκιερ, ο Πολ Κλέμεντ, ο Τζον Ο’ Σέι. Όλοι αυτοί τα είχαν βρει. Τελικά δεν πήγε κανένας. Οπότε αυτό συμβαίνει με τα στοιχηματικά σάιτ. ΟΚ, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, μερικές φορές είναι σωστά. Αλλά όχι δεν υπάρχει πιθανότητα”.

Ο Γκουστάβο Πογέτ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να ανανεώσει την συνεργασία του με την εθνική ομάδα της Ελλάδας, με τον ίδιο να ενημερώνει πως δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή με την πλευρά αυτή.

“Απλά δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει τίποτα, ολοκλήρωσα το συμβόλαιό μου τον περασμένο μήνα και αυτό είναι, τίποτε άλλο. Οπότε αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερος να συναντώ ανθρώπους, να αναλύω το ποδόσφαιρο, να συνεχίσω να μαθαίνω. Περιμένοντας. Πάντα μιλώντας για διάφορες πιθανότητες. Όχι προσφορές, πιθανότητες. Αλλά με την Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα.

Το συμβόλαιο του Πογέτ έληξε στις 31 Μαϊου και είναι απορίας άξιο, πότε θα αποφασίσουν στην ΕΠΟ να συζητήσουν το ζήτημα είτε της παραμονής του, είτε του επόμενου προπονητή της εθνικής σε κάποια συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ