Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤο Club των φίλων της Inter γιόρτασε με κεντρικό πρόσωπο τον Γιώργο...

Το Club των φίλων της Inter γιόρτασε με κεντρικό πρόσωπο τον Γιώργο Καραγκούνη

Σε εξαιρετικά ζεστή αλλά και γιορτινή ατμόσφαιρα, το Σάββατο 21/01/23, έγινε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, του επίσημου Πανελληνίου Συλλόγου INTER CLUB GREECE, σε εστιατόριο της Αθήνας.

Κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση o πρώην ποδοσφαιριστής και νυν Legend της ομάδας της INTER Μιλάνου, Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος έδωσε το «εναρκτήριο λάκτισμα» για την κοπή της πίτας!

Το club των φίλων της Inter στην Ελλάδα αριθμεί 188 μέλη και βρίσκεται στην 20η θέση εκείνων που δραστηριοποιούνται εκτός Ιταλίας! Στοιχείο το οποίο επιβεβαιώνει την αγάπη των οπαδών της συγκεκριμένης ομάδας στη χώρα μας. Πρόεδρος και απολύτως δραστήριος στις ανάγκες του Club ο επιχειρηματίας Γιώργος Κοκκαλίδης, ο οποίος αν και έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη φροντίζει να ικανοποιεί τους φίλους της ομάδας σε κάθε σημείο της επικράτειας.

Σε μία βραδιά με ιστορίες ατελείωτες για τους σπουδαίους αγώνες της ιταλικής ομάδας, αλλά και απόψεις για το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Δημοσιογράφοι του χώρου και Fan της Ιντερ βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι, όπως ο Αντώνης Κατσαρός (Mega), ο Νίκος Συριώδης (Sport24), Βασίλης Μοιρώτσος (Sportal, Νέα), ο Δημήτρης Τομαράς (Gazzetta) και ο Νίκος Μποζιονέλος, αρωγός της οργάνωσης, που συγκέντρωσε στην παρέα τους Nerazzurri της δημοσιογραφίας.

Όπως κάθε χρόνο το Club μοίρασε δωράκια σε όλα τα μέλη που παρευρέθησαν, αλλά και στον μεγάλο τυχερό της πίτας. Ακόμη διατέθηκαν επίσημα πακέτα δώρων των Inter Club στους εκλεκτούς καλεσμένους, όπως επίσης και τιμήθηκε ο Γιώργος Καραγκούνης για την συνεισφορά του στο αγαπημένο σωματείο των παρευρισκόμενων της εκδήλωσης.

Το κερασάκι στην.. πίτα όμως, ήρθε την επόμενη ημέρα. Μέλη από το Inter Club Greece είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά ακόμη ένα θρύλο της δημοσιογραφίας καθώς και φίλαθλο της Ίντερ. Όποιος έτυχε να περάσει από την υπέροχη αυλή καφετέριας του Παγκρατίου, μπόρεσε να δει τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο να περιβάλλεται από περίπου 20 μέλη του Inter Club Greece και να του εξυμνεί ιστορίες για τη δημοσιογραφία και τις εμπειρίες του με τον Ιταλικό σύλλογο.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ