Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΡεάλ Μαδρίτης: Δεν κάνει φιέστα εάν κατακτήσει το κύπελλο!

Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν κάνει φιέστα εάν κατακτήσει το κύπελλο!

Η αγωνιστική σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης τελειώνει με τη βεβαιότητα πως δεν θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Κατά συνέπεια έχει μπροστά της δύο ακόμη τίτλους που μπορεί να διεκδικήσει. Το Champions League, όπως κάθε χρόνο και, νωρίτερα, το κύπελλο Ισπανίας, το ερχόμενο Σάββατο (6/05).

Οι πιθανότητες κόντρα στην Οσασούνα είναι αρκετές για τους μαδριλένους, εφόσον βέβαια βελτιώσουν τη μέτρια έως και αδιάφορη εικόνα που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα εντός των συνόρων.

Παρ΄όλα αυτά, ακόμη κι αν επικρατήσουν, έχουν αποφασίσει να μη γιορτάσουν! Κι αυτό γιατί δεν θέλουν να αποπροσανατολιστεί η ομάδα, πριν τους δύο αγώνες για τον ημιτελικό γύρο του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Με τον πρώτο αγώνα μάλιστα, κόντρα στην αγγλική ομάδα, να διεξάγεται στη Μαδρίτη και το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, στον οποίο θέλουν να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης για τον επαναληπτικό στο Μάντσεστερ, στις 17 του μήνα.

Επομένως οι πανηγυρικές βραδιές στη Θιμπέλες, την ομορφότερη πλατεία της πόλης, θα περιμένουν τον τελικό του Champions League στις 10 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη, εάν βέβαια φτάσει έως εκεί η Ρεάλ και τον κατακτήσει κιόλας, απέναντι στη Μίλαν, ή την Ίντερ.

Είναι προφανές ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στόχο την κατάκτηση του 15ου κορυφαίου ευρωπαϊκού τροπαίου για τη βιτρίνα της, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το κύπελλο.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ