Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤελικός κυπέλλου: Πανθεσσαλικό ή Αλβανία!

Τελικός κυπέλλου: Πανθεσσαλικό ή Αλβανία!

Μία ιστορία που διασύρει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε καθημερινή βάση δείχνει πως μπορεί να λάβει τέλος σήμερα (12/05). Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (14:00) αναμένεται (ο Θεός να βοηθήσει…) η οριστική απόφαση για την έδρα που θα φιλοξενήσει τον τελικό του κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις 24 Μαΐου.

Το Πανθεσσαλικό στάδιο εξακολουθεί να είναι το πρώτο υποψήφιο, αν και υπάρχει δυσαρέσκεια στους παράγοντες της ΕΠΟ για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου. Γι΄αυτό οι τελευταίες πληροφορίες αποκαλύπτουν πως ακόμη κι αν σήμερα ανακοινωθεί ως έδρα του τελικού ο Βόλος, μπορεί να υπάρχει και μία δεύτερη επιλογή.

Αυτή είναι η Ελμπασάν Αρένα στην Αλβανία, που ανακατασκευάστηκε το 2014 και έχει χωρητικότητα 13.000 θεατών. Η ομοσπονδία έχει πάρει τις απαραίτητες εγκρίσεις από τις τοπικές αρχές, όπως και για το Σοσνόβιετς της Πολωνίας αλλά και για γήπεδο στο Βουκουρέστι.

Είναι προφανές (αλλά όχι δεδομένο με αυτή την ΕΠΟ…), πως άλλη αναβολή η υπόθεση δεν παίρνει. Αναμένεται λοιπόν σήμερα η απόφαση για την έδρα του τελικού του κυπέλλου.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ