Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟ Τσιτσιπάς στο Καλλιμάρμαρο!

Ο Τσιτσιπάς στο Καλλιμάρμαρο!

Η απήχηση του τένις τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα οφείλεται σε δύο ονόματα. Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη. Είναι λοιπόν λογικό να ακολουθούνται σενάρια που ανεβάζουν ακόμη περισσότερο το άθλημα στη χώρα μας.

Σε αυτή τη φιλοσοφία, για πρώτη φορά μετά από 127 χρόνια θα διεξαχθεί αγώνας τένις στο Καλλιμάρμαρο! Η Ομοσπονδία του τένις ανακοίνωσε ότι εκεί θα γίνουν οι αγώνες της Εθνικής μας ομάδας για το Davis Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως και όλοι οι διεθνείς, θα αντιμετωπίσουν τη Σλοβακία το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΦΟΑ αναφέρει:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, πως η συνάντηση της Εθνικής ομάδας των ανδρών με αντίπαλο τη Σλοβακία, για το World Group 1 του DAVIS CUP, θα φιλοξενηθεί στο «Καλλιμάρμαρο» το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2023, σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών.

Η Διεθνής Ομοσπονδίας Τένις (ITF) έκανε δεκτό το αίτημα της Ε.Φ.Ο.Α., για να διεξαχθούν για πρώτη φορά αγώνες τένις στο ιστορικό Στάδιο όπου πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1896.

Το διήμερο του Σεπτεμβρίου, η εικόνα από το Παναθηναϊκό Στάδιο των αγώνων της κορυφαίας διοργάνωσης σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων, θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, προβάλλοντας την Ελλάδα και το Ελληνικό Τένις.

Η συνάντηση στο Παναθηναϊκό Στάδιο είναι πρόδρομος και άλλων σημαντικών γεγονότων για την οικογένεια του Ελληνικού Τένις”.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ