Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟλυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ επίσημα και του χρόνου στον "ερυθρόλευκο" πάγκο

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ επίσημα και του χρόνου στον “ερυθρόλευκο” πάγκο

Ειπώθηκαν πολλά μετά την έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό. Για την απόλυσή του από τη Σεβίλλη, το γεγονός ότι δεν είχε βρει άλλη ομάδα, αλλά και το βιογραφικό του που δεν είχε ομάδες – πρωταγωνίστριες. Ο ίδιος απάντησε σε όλα αυτά με την άμεση αλλαγή της εικόνα του Ολυμπιακού και το τακτοποιημένο παιχνίδι του, κόντρα στην κακή εικόνα από την αρχή της σεζόν.

Αυτό που αναμενόταν λοιπόν εδώ και καιρό συνέβη σήμερα. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα είναι ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” και τη νέα σεζόν. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, ακολούθησε το ρεπορτάζ των Ισπανών πριν λίγες μέρες.

Η συμφωνία έγινε γνωστή μέσω των social media με το εξής μήνυμα: “Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του και θα χτίσει τον Θρύλο της επόμενης σεζόν!”.

Ο 63χρονος Βάσκος προπονητής έγινε μέλος των πειραιωτών το Φεβρουάριο και σε αυτό το διάστημα έχει οδηγήσει την ομάδα του σε 10 νίκες και 3 ήττες σε 13 παιχνίδια.

Επίσης, οι Πειραιώτες έχουν πανηγυρίσει επί των ημερών του δύο προκρίσεις στο Conference league και είναι στους “8” της διοργάνωσης, ενώ πανηγύρισαν και τη νίκη με 3-2 επί της Φενέρμπαχτσε στον πρώτο αγώνα. Την ίδια ώρα παραμένουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Η ανταμοιβή λοιπόν για το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα και για τα αποτελέσματα που παίρνει, είναι το νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025. Και η ευκαιρία να “χτίσει” ο ίδιος ο Μεντιλίμπαρ τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ