Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚασεμίρο: "Ντροπή οι κατάρες στον Νεϊμάρ"

Κασεμίρο: “Ντροπή οι κατάρες στον Νεϊμάρ”

Ο Κασεμίρο, με ένα εκπληκτικό γκολ, χάρισε στη Βραζιλία την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου, με το 1-0 επί της Ελβετίας. Οι μεγάλοι παίκτες λειτουργούν ωστόσο και για την ομάδα. Το ίδιο έκανε και ο νυν παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, προκειμένου να προστατέψει τον Νεϊμάρ, για τα αρνητικά σχόλια και τις κατάρες που αντιμετωπίζει στα social media, μετά την είδηση του τραυματισμού του, που θα τον κρατήσει εκτός αγώνων για αρκετές ημέρες.

Είναι ντροπή κάποιοι να εύχονται κακά πράγματα σε άλλους και να ρίχνουν κατάρες. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν παιδεία και αγωγή. Αυτά έρχονται με την ανατροφή του καθενός. Δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση ο Νεϊμάρ, είναι ένα εξαιρετικό παιδί, που βοηθά πολύ τους άλλους”, δήλωσε ο Κασεμίρο, συμπληρώνοντας :

Είναι αναπόφευκτο να απασχολεί τα ΜΜΕ ο Νεϊμάρ, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο και αποτελεί προνόμιο για εμένα να είμαι συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα. Η Βραζιλία έχει πολλούς επιθετικούς, αλλά είναι δύσκολο να βρεις κάποιον στο επίπεδο του Νεϊμάρ. Έχουμε κι άλλους καλούς φορ, αλλά εκείνος είναι ο σταρ της ομάδας“.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ