Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΕνεργειακά προγράμματα για επιχειρήσεις – Η λύση στο Γόρδιο Δεσμό

Ενεργειακά προγράμματα για επιχειρήσεις – Η λύση στο Γόρδιο Δεσμό

Ίσως δε θα ήταν υπερβολή αν επισημαίναμε πως το θέμα της ενέργειας – σε όλες του τις μορφές – είναι το κορυφαίο ζήτημα για όλη την ανθρωπότητα τα τελευταία χρόνια και ως φαίνεται θα δεσπόζει και τις επόμενες δεκαετίες. Ένα κορυφαίο ζήτημα για έναν πλανήτη που αλλάζει, κοινωνίες που μεταβάλλονται διαρκώς, σπιτικά που αναζητούν τις πιο προσιτές λύσεις, επιχειρήσεις που πασχίζουν να βρουν άκρη μέσα από έναν κυκεώνα προσφορών και προγραμμάτων.

Το ενεργειακό κόστος για μια επιχείρηση είναι ένα κορυφαίο ζήτημα που μπορεί να οριοθετήσει τη βιωσιμότητά της, να κρίνει την κερδοφορία και το μέλλον της, αναλόγως με τον τομέα που δραστηριοποιείται. Σύμφωνα με κορυφαίους αναλυτές, το ενεργειακό κόστος θα είναι το κορυφαίο ζήτημα για όλες τις επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες ή μεγάλες και στις επόμενες δεκαετίες.

Εύλογα, αρκετοί επιχειρηματίες, μικροί ιδιώτες βιοτέχνες, μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις και πλήθος άλλων, βρίσκονται εν μέσω σύγχυσης αναφορικά με τα βέλτιστα προγράμματα που ταιριάζουν ακριβώς στο δικό τους επιχειρησιακό… DNA, ώστε να μην πληρώνουν για ενέργεια που δεν χρησιμοποιούν.

Μέσα σ’ έναν ωκεανό προσφορών και προγραμμάτων τα οποία μοιάζουν μεταξύ τους ή διαφέρουν ελάχιστα και σε πολλές περιπτώσεις μπερδεύουν τον καταναλωτή – επιχειρηματία και οδηγούν σε περαιτέρω σύγχυση και δυσχέρεια στην κατανόηση, είναι σημαντικό το πρώτο και κύριο ζητούμενο να είναι η απλότητα, η διαφάνεια και η ευελιξία.

Σε μια απελευθερωμένη ενεργειακά αγορά, είναι σημαντικό ο καταναλωτής – επιχειρηματίας να είναι στο επίκεντρο, άρα τα προγράμματα να είναι προσαρμοσμένα και διαμορφωμένα πάνω στην ευελιξία ώστε να ταιριάζουν στις ξεχωριστές ανάγκες της κάθε μικρής βιοτεχνίας, της κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης. Και πάντα με κύριο χαρακτηριστικό τη διαφάνεια και την εύκολη κατανόηση και διαχείριση, χωρίς «γκρίζες» ζώνες.

Πάνω σ’ αυτή την ολιστική φιλοσοφία έχουν «χτιστεί» τα νέα προγράμματα της εταιρείας Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., που είναι μοναδικά και σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. είναι κατ’ εξοχήν εστιασμένη σ’ αυτή την πελατοκεντρική φιλοσοφία, τόσο των ιδιωτών, όσο και των επαγγελματιών.

Πλέον, η Volton δημιούργησε το καινοτόμο πρόγραμμα Volton Unique Flexi Plus 21, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματικές παροχές με εγκατεστημένη ισχύ μέχρι 25 kVA είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο για πρώτη φορά οι επαγγελματίες μπορούν να απολαύσουν τιμή οικιακού τιμολογίου χωρίς περιορισμούς!

To Volton Unique Flexi Plus 21 είναι το νέο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας που σχεδίασε η Voltonm αφουγκραζόμενη τις ανάγκες επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.

Αποτελεί το ιδανικό πρόγραμμα για μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις όπως εταιρικά γραφεία, ιατρεία, κομμωτήρια, mini markets, φαρμακεία και επιχειρήσεις με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και ισχύος.

Η εταιρεία, στηρίζοντας το επιχειρείν, καινοτόμησε δημιουργώντας ένα πρόγραμμα που όχι μόνο θα προσφέρει στις επιχειρήσεις χρεώσεις προμήθειας στα επίπεδα των οικιακών τιμολογίων Volton, αλλά και τη μεγαλύτερη έκπτωση συνέπειας από τον πρώτο κιόλας λογαριασμό.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα το οποίο σχεδιάστηκε με στόχο να προσφέρει μία έξυπνη επιλογή με πραγματικό όφελος για τις επιχειρήσεις, ενώ απευθύνεται στους επιχειρηματίες που έχουν «κουραστεί» να πληρώνουν μεγάλα ποσά για την επιχείρηση τους χωρίς να υπάρχει λόγος, αφού η ενέργεια είναι ίδια τόσο για το σπίτι όσο και για την επιχείρηση.

Ένα πρόγραμμα που καλύπτει μία ευρεία γκάμα επιχειρήσεων που μπορούν να επωφεληθούν, καθώς διαθέτει τη χαμηλότερη κιλοβατώρας στην αγοράς για συνεπείς πελάτες, ενώ προσφέρει 50% έκπτωση συνέπειας στην τιμή ενέργειας από τον πρώτο κιόλας λογαριασμό, ακόμα και αν είναι Έναντι.

Κύρια χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα στις εξατομικευμένες και διαφορετικές ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, «απαντώντας» σε κάθε προφίλ χρήσης (μικρών, μεσαίων και υψηλών καταναλώσεων), προσφέροντας σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων με διαφανείς όρους, χωρίς κλίμακες και κρυφές χρεώσεις.

Όλοι οι επιχειρηματίες μπορούν σήμερα να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα Volton ή το Volton.gr ή να καλέσουν στο 11300 και να μάθουν περισσότερα τόσο για το πρόγραμμα Volton Unique Flexi plus 21 όσο και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου που διαθέτει η εταιρεία.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ