Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣPremier League: Τα περισσότερα χρήματα για μεταγραφές στην Ευρώπη, με μεγάλη διαφορά!

Premier League: Τα περισσότερα χρήματα για μεταγραφές στην Ευρώπη, με μεγάλη διαφορά!

Ένα δισεκατομμύριο ευρώ! Αυτό είναι το εντυπωσιακό ποσό που δαπάνησαν συνολικά οι ομάδες των πέντε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Τα πιο πολλά εκείνες της Premier League.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, 830 εκατομμύρια ευρώ έδωσαν για μεταγραφές οι αγγλικοί σύλλογοι, με τα 330 από αυτά μόνο η Τσέλσι.

Τα περισσότερα, 121 εκατομμύρια, για τον πρωταθλητή κόσμου, Έντσο Φερνάντες, ενώ κοντά στα 70 βγήκαν από τα ταμεία της για να αποκτηθεί από τη Σαχτάρ ο Μούντρικ. Νωρίτερα, είχε ενισχυθεί και με τον δανεισμό του Ζοάο Φέλιξ από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι μπλε του Λονδίνου βέβαια, αποχαιρέτισαν τον Ζορζίνιο που άλλαξε πλευρά στην πόλη και πλέον ανήκει στην Άρσεναλ.

Η μεταγραφή του Χακίμ Ζιγιέχ στην Παρί “ναυάγησε”, λόγω καθυστέρησης των απαραίτητων εγγράφων.

Στα λίγα λεπτά συμμετοχής του στη Μάντσεστερ Σίτι απέδωσε την αποχώρησή του από την ομάδα ο Ζοάο Κανσέλο, που παραχωρήθηκε δανεικός στη Μπάγερν. Οι Βαυαροί, ενάμιση μήνα μετά την απόκτησή του, έδωσαν μέχρι το τέλος της σεζόν τον Ζάμπιτσερ στη Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ, χωρίς οψιόν αγοράς.

Μετά από 3,5 χρόνια στην Παρί, ο Κέιλορ Νάβας αποχώρησε ως δανεικός, με προορισμό τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση και του Φελίπε Αουγκούστο από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ