Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΦατίχ Τερίμ: "Εύχομαι να συναντηθούν στο Euro Ελλάδα και Τουρκία"

Φατίχ Τερίμ: “Εύχομαι να συναντηθούν στο Euro Ελλάδα και Τουρκία”

Το τρόπαιο που θα σηκώσει η επόμενη Εθνική ομάδα ως πρωταθλήτρια Ευρώπης το καλοκαίρι, θαύμασαν σήμερα (21/03) από κοντά οι φίλοι του ποδοσφαίρου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η Stoiximan, το brand που διαχειρίζεται η Kaizen Gaming, επίσημη χορηγός του EURO, φροντίζει αυτό να ταξιδέψει σε ευρωπαϊκές πόλεις, πριν καταλήξει στα γήπεδα της Γερμανίας.

Στο Ζάππειο και τη σχετική εκδήλωση, βρέθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και πρώην της Εθνικής Τουρκίας, Φατίχ Τερίμ.

“Είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ, μαζί σας. Είναι αδύνατον να μην χαμογελάσει κανείς βλέποντας ένα τέτοιο τρόπαιο. Ξέρω πολύ καλά ότι η Ελλάδα έχει κατακτήσει αυτό το Κύπελλο. Ήμουν εκεί σχολιαστής. Φυσικά το να παίρνει μία ομάδα το τρόπαιο, είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Σήμερα πηγαίνω κι εγώ σε έναν αγώνα. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδας. Εύχομαι να βρεθούμε στον ίδιο όμιλο“, ανέφερε αρχικά ο Τερίμ.

Για το ενδεχόμενο να συναντηθούν στο Euro Ελλάδα και Τουρκία αν φυσικά προκριθεί η Ελλάδα: “Φυσικά η Ελλάδα θα παίξει στα Play Off. Βλέποντας και τις άλλες ομάδες, είναι η πιο δυνατή ανάμεσα στις άλλες. Θα το θέλαμε κι εύχομαι πραγματικά να είμαστε στον ίδιο όμιλο. Το πιστεύω ότι θα το πετύχουν να προκριθούν”.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ