Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤον Μαυροπάνο παρακολουθεί η Ίντερ, σύμφωνα με τη Gazzeta dello sport

Τον Μαυροπάνο παρακολουθεί η Ίντερ, σύμφωνα με τη Gazzeta dello sport

Ο Ντίνος Μαυροπάνος είναι τα τελευταία χρόνια από τις σπάνιες περιπτώσεις οι οποίες ξεχώρισαν και έκαναν τη διαφορά αμέσως στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διαδρομή του από την Ελλάδα στο εξωτερικό το επιβεβαίωσε.

Αυτή η προσωπική του πορεία, σε συνδυασμό και με τις επιτυχίες της εθνικής μας ομάδας, στην οποία είναι βασικό μέλος της άμυνας, έχει προκαλέσει ενδιαφέρον μεγάλων club της Ευρώπης.

Δεν είναι λοιπόν παράξενο ότι βρίσκεται ο έλληνας ποδοσφαιριστής στη μεταγραφική λίστα της Ιντερ, όπως αναφέρει η Gazzetta Dello Sport. O έλληνας διεθνής αμυντικός που ανήκει στη Γουέστ Χαμ, παρά το γεγονός ότι δεν παίζει βασικός στην ομάδα της Αγγλίας, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των “νερατζούρι”, ενόψει του καλοκαιριού.

Η Ίντερ το καλοκαίρι θα βγει στην αγορά για αμυντικό, καθώς ο Ατσέρμπι μπορεί να αποτελέσει παρελθόν, εφόσον επιβεβαιωθεί η ρατσιστική του επίθεση στον Χουάν Ζεσούς της Νάπολι. Έτσι κι αλλιώς είναι 36 ετών. Επίσης δεν θεωρείται σίγουρο ούτε το μέλλον του Ντε Φράι μιας και δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του.

Το μεγάλο όνομα πάντως στη σχετική λίστα της Ίντερ είναι ο νοτιοκορεάτης Μιν Γiάε Kiμ της Μπάγερν Μονάχου, που αποκτήθηκε από την Νάπολι το περασμένο καλοκαίρι.

Υποψήφιος είναι και ο άγγλος Κρις Σμόλιμνγκ της Ρόμα, καθώς έχει παίξει σε σύστημα με τρεις αμυντικούς, σχηματισμό που αγωνίζεται και η Ίντερ.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ