Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣυνάντηση κορυφής! Ο Κλοπ με τον άρρωστο Έρικσον μαζί πριν το φιλικό...

Συνάντηση κορυφής! Ο Κλοπ με τον άρρωστο Έρικσον μαζί πριν το φιλικό των legends Λίβερπουλ-Άγιαξ

Μια σπάνια, ανατριχιστική και ασφαλώς ιστορική ποδοσφαιρική στιγμή εκτυλίχθηκε πριν το φιλικό των legends Λίβερπουλ και Άγιαξ στο Άνφιλντ. Καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ και Σβεν Γκόραν Έρικσον συναντήθηκαν και είχαν μάλιστα θερμό εναγκαλισμό.

Η σκηνή στο σαλόνι των επισήμων του γηπέδου της Λίβερπουλ, καταρχάς προκάλεσε σεβασμό, για τους εκπροσώπους της παλαιάς και της νέας γενιάς των προπονητών.

“Αυτό θα ήταν το όνειρό μου. Πάντα ήθελα να προπονήσω τη Λίβερπουλ”, δήλωσε στις αρχές του έτους ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον, ενώ είχε συγκλονίσει τον πλανήτη ομολογώντας πως ο καρκίνος τού έχει αφήσει μόλις έναν χρόνο ζωής.

Μπορεί να έζησε το όνειρο με τη Λάτσιο, να άφησε τη σφραγίδα του στην Ιταλία και την Αγγλία, να έφτασε μέχρι την Κίνα και τις Φιλιππίνες, ωστόσο μέσα του ακόμα υπήρχε το απωθημένο να προπονήσει την αγαπημένη του Λίβερπουλ.

Η θεραπεία μου πηγαίνει καλά. Έχει σκαμπανεβάσματα φυσικά. Κάποιες φορές τα πράγματα γίνονται χειρότερα κι έπειτα καλύτερα. Είναι μια μάχη αλλά δεν κάθομαι σε μια γωνιά να κλαίω. Ζω τη ζωή όπως τη ζούσα και πριν. Και είναι εντάξει αυτό. Ακόμα στέκομαι στα πόδια μου“, δήλωσε στο CNN πριν λίγες ημέρες ο Έρικσον.

Οι δυο ιστορικοί σύλλογοι θα αναμετρηθούν στο γήπεδο των “κόκκινων” με παίκτες όπως ο Στίβεν Τζέραρντ, ο Φερνάντο Τόρες, ο Γέρζι Ντούντεκ και ο Ντάνιελ Άγκερ να τίθενται αντικμέτπωποι με τους Γιάρι Λιτμάνεν, Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ και Όλοφ Λίντενμπεργκ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ χαρακτήρισε “θρύλο” τον Σβεν-Γκόραν Έρικσον και ο σουηδός με τη σειρά του ανταπέδωσε.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ