Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟργή στον Άρη για Γκαρσία

Οργή στον Άρη για Γκαρσία

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός του Άρη, Ματέο Γκαρσία, αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη (29/12) για την απουσία του από την πρώτη προπόνηση του Άρη μετά τα Χριστούγεννα, ένα γεγονός που προκάλεσε την έντονη οργή του Άκη Μάντζιου και του Θόδωρου Καρυπίδη.

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις την Κυριακή, 27/12, μετά από την άδεια που πήραν όλοι για τις γιορτές. Μάλιστα, δεδομένου ότι είχε μεγάλο ταξίδι προς την Αργεντινή, ο Ματέο Γκαρσία ζήτησε να φύγει δύο ημέρες νωρίτερα, αίτημα που έγινε δεκτό.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν απών από την προπόνηση της Κυριακής, γεγονός που εξόργισε πολύ έντονα τόσο τον Θόδωρο Καρυπίδη όσο και τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων», Άκη Μάντζιο.

Ο Ματέο Γκαρσία κλήθηκε σε απολογία την Τρίτη (29/12) και το πρόστιμο – καθώς και το υψηλό ποσό αυτού – είναι παραπάνω από βέβαιο.

Από την πλευρά του, ο Άκης Μάντζιος οργίζεται για το γεγονός ότι δεν τηρούνται οι εσωτερικοί κανόνες και ένα μέλος της ομάδας επέδειξε απείθαρχη συμπεριφορά. Από την άλλη, η οργή του Θόδωρου Καρυπίδη συνίσταται επιπλέον στο γεγονός ότι ο Άρης έκανε την υπέρβαση για να αποκτήσει τον Γκαρσία, υπέρβαση που μέχρι στιγμής δεν έχει αντίκρυσμα ούτε στο γήπεδο αλλά, όπως φαίνεται, ακόμη και σε εξωαγωνιστικά ζητήματα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ