Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜπερνάρντο Σίλβα: Πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν στη Μάντσεστερ Σίτι για τον...

Μπερνάρντο Σίλβα: Πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν στη Μάντσεστερ Σίτι για τον Πορτογάλο

Εκτός της αναζήτησης προπονητή, η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να ανασχηματίσει το ρόστερ της προκειμένου να δημιουργήσει μία ακόμη πιο ανταγωνιστική ομάδα. Σύμφωνα με ανάρτηση του έγκριτου δημοσιογράφου Ματέο Μορέτο, οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο μεταγραφικό τους στόχο.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι από τους καθοριστικούς ποδοσφαιριστές και στην εφετινή πορεία της Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που φαίνεται σε όλη τη διάρκεια της σεζόν από τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η πρόταση από το Παρίσι είναι δεδομένη, όμως οι “πολίτες”, όπως και ο ίδιος ο Πορτογάλος δεν θα απαντήσουν πριν τον τελικό του Champions League κόντρα στην Ίντερ, που θα γίνει στις 10 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη.

Ο 28χρονος εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι το 2017, αφήνοντας τη Μονακό για 50 εκατ. ευρώ και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 304 εμφανίσεις με 55 γκολ και 58 ασίστ, ενώ έχει στεφθεί 5 φορές πρωταθλητής, μία φορά κυπελλούχος.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ