Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΖοσέ Μουρίνιο: Απολύθηκε από τη Ρόμα!

Ζοσέ Μουρίνιο: Απολύθηκε από τη Ρόμα!

Ο κανόνας στη διαδρομή όλων των προπονητών, όσο σπουδαίοι κι αν είναι, δεν έχει την παραμικρή διαφορά. Είναι ίδιος και έχει να κάνει με τη στιγμή που τους καλεί το…λογιστήριο για να τους ενημερώσει ότι σταματά η συνεργασία τους με την ομάδα.

Η Ρόμα έκανε σήμερα (16/01) γνωστό ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί πλέον παρελθόν, και σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι η ανακοίνωση αυτή ήρθε μερικές ώρες μετά την ήττα από τη Μίλαν για το πρωτάθλημα, αλλά και τον αποκλεισμό από τη Λάτσιο στο κύπελλο. 

Ο Μουρίνιο ανέλαβε τη Ρόμα το καλοκαίρι του 2021 και την πρώτη σεζόν την οδήγησε στην κατάκτηση του Europa Conference League στα Τίρανα στις 25 Μαϊου 2022, αλλά και στον τελικό του Europa League στη Βουδαπέστη την περσινή σεζόν.

Σε ευχαριστούμε για όλα Ζοσέ“, έγραψε στα social media το club, για τον Ζοσέ Μουρίνιο που είχε γίνει ο 60ος προπονητής της Ρόμα το Μάιο του 2021.

Συνολικά σε 138 αγώνες στον πάγκο της Ρόμα ο 60χρονος προπονητής μέτρησε 68 νίκες, 30 ισοπαλίες και 40 ήττες.

Ο Μουρίνιο αποχωρεί από τη Ρόμα αφήνοντάς τη στην 9η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα με 29 βαθμούς και απολογισμό 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες. 

Σε ό,τι αφορά στον αντικαταστάτη του, ακούγεται αρκετά τις τελευταίες ημέρες το όνομα ενός θρύλου της ιταλικής ομάδας, του Ντανιέλε Ντε Ρόσι

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ