Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕλλάδα-Καζακστάν με σούπερ προσφορά από το Pamestoixima.gr

Ελλάδα-Καζακστάν με σούπερ προσφορά από το Pamestoixima.gr

Το πρώτο από τα δύο βήματα που θα την οδηγήσουν στα τελικά του Euro 2024 θέλει να κάνει σήμερα η Εθνική Ομάδα. 

Στις 21:45 αντιμετωπίζει, στην κατάμεστη OPAP Arena, το Καζακστάν στον ημιτελικό των playoffs. Με νίκη προκρίνεται στον τελικό, όπου την Τρίτη (21:45) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Γεωργία ή το Λουξεμβούργο. Η νικήτρια του τελικού παίρνει το εισιτήριο για τα τελικά της Γερμανίας. 

Το Pamestoixima.gr έχει σούπερ προσφορά* για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν, ο οποίος παίζεται και με 0% γκανιότα** στην αγορά τελικό αποτέλεσμα έως την έναρξή του. 

Προφέρονται ακόμα ενισχυμένες αποδόσεις για τα σκορ πολλαπλών επιλογών 1-0, 2-0 ή 3-0, τον Φώτη Ιωαννίδη ως σκόρερ οποιουδήποτε γκολ καθώς και ενισχυμένα Bet Builder Ready.

To πρόγραμμα των playoffs του Euro 2024

Σήμερα γίνονται συνολικά 6 παιχνίδια για τα playoffs του Euro 2024. Οι 12 ομάδες που προκρίθηκαν από το Nations League διεκδικούν τα 3 τελευταία εισιτήρια για την τελική φάση. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Πολωνία-Εσθονία (21:45) και Ουαλία-Φινλανδία (21:45) για την 1η κατηγορία του Nations League, Ισραήλ-Ισλανδία (21:45, στη Βουδαπέστη) και Βοσνία Ερζεγοβίνη-Ουκρανία (21:45) για τη 2η κατηγορία, Ελλάδα-Καζακστάν (21:45) και Γεωργία-Λουξεμβούργο (21:45) για την 3η κατηγορία. 

Οι αγώνες Γεωργία-Λουξεμβούργο και Βοσνία Ερζεγοβίνη-Ουκρανία προσφέρονται από το Pamestoixima.gr με ενισχυμένη απόδοση** στην αγορά τελικό αποτέλεσμα.

Στο Pamestoixima.gr ζεις τις κορυφαίες διοργανώσεις στο έπακρο. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ. 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα.
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα 

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ