Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔιεθνείς πηγές: "Εάν η Φενέρμπαχτσε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, η UEFA θα...

Διεθνείς πηγές: “Εάν η Φενέρμπαχτσε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, η UEFA θα αποβάλλει την Τουρκία από το Euro”

Δημοσιογράφος επικαλείται πηγές της UEFA, σύμφωνα με τις οποίες ενδεχόμενη αποχώρηση της Φενέρμπαχτσε από το πρωτάθλημα της Τουρκίας θα επιφέρει τεράστιες κυρώσεις στο ποδόσφαιρο της χώρας.

Συγκεκριμένα ο Μαχμούντ Ρζάιεφ αποκάλυψε ότι υπάρχει έντονη κινητοποίηση στην ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία μετά τα απίστευτα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγώνα Τράμπζονσπορ-Φενέρμπαχτσε.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του δημοσιογράφου, η UEFA θεωρεί πως θα είναι τεράστιο σκάνδαλο εάν τιμωρηθούν οι ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε για αυτά τα επεισόδια. Επίσης, πρόκειται να ξεκινήσει μεγάλη έρευνα σχετικά με το τουρκικό πρωτάθλημα, στην περίπτωση που η ομάδα της Φενέρ αποφασίσει να αποχωρήσει.

Είναι άλλωστε υπαρκτός ο φόβος στην UEFA πως η κυβέρνηση της Τουρκίας έχει άμεση εμπλοκή στο χώρο του ποδοσφαίρου. Εάν αποδειχτεί αυτό, τότε προφανώς θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να αποβληθεί από το Euro 2024 η εθνική Τουρκίας.

Η οποία μάλιστα θα συμμετέχει στον όμιλο που θα βρεθεί και η εθνική Ελλάδας, εφόσον ξεπεράσει το τελευταίο εμπόδιο της Γεωργίας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ