Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΓαλατασαράι - Φενέρμπαχτσε: Η αντίπαλος του Ολυμπιακού δέχθηκε γκολ και αποχώρησε από...

Γαλατασαράι – Φενέρμπαχτσε: Η αντίπαλος του Ολυμπιακού δέχθηκε γκολ και αποχώρησε από το γήπεδο στα 50”!

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Τουρκίας! Φαινόταν δύσκολο να συμβεί, όμως επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις που ήθελαν τη Φενέρμπαχτσε να αποχωρεί από το γήπεδο, και τον τελικό του Süper Kupa κόντρα στη Γαλατάσαράϊ.

Η Φενέρμπαχτσε, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa Conference League, επέλεξε ένα πρωτόγνωρο τρόπο για να διαμαρτυρηθεί εναντίον της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, η οποία δεν ικανοποίησε το αίτημα αναβολής του αγώνα, ώστε να προετοιμαστεί για τον προημιτελικό κόντρα στους “ερυθρολεύκους”.

Πριν από τον αγώνα, ο ιδιοκτήτης της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, παραχώρησε 40λεπτη συνέντευξη Τύπου στην οποία έκανε λόγο για διαφθορά και οργανωμένο σύστημα που λειτουργεί εις βάρος της ομάδας του.

Θυμίζουμε πως η τουρκική ομάδα βρίσκεται σε κόντρα με την ομοσπονδία μετά τα τραγικά επεισόδια με την Τράμπζονσπορ, ενώ είχε ζητήσει αναβολή του τελικού, λόγω του ότι δίνει την Πέμπτη (11/04) κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό.

Η Φενέρμπαχτσε παρατάχθηκε με ενδεκάδα νεαρών ποδοσφαιριστών, η Γαλατασαράι άνοιξε το σκορ στα 50 δευτερόλεπτα με τον Μάουρο Ικάρντι και στη συνέχεια, με τη σέντρα, ένας άνθρωπος της Φενέρμπαχτσε έδωσε το σύνθημα για αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με τις αναφορές της τουρκικής τηλεόρασης, η ομοσπονδία της χώρας θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα καθώς δεν μοιάζει φυσιολογικό να κατακτά η Γαλατασαράϊ το τρόπαιο, παίζοντας ένα λεπτό…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ