Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑποφυλακίζεται ο Ντάνι Άλβες μετά από ένα χρόνο!

Αποφυλακίζεται ο Ντάνι Άλβες μετά από ένα χρόνο!

Νέα τροπή παίρνει η σοκαριστική υπόθεση του Ντάνι Άλβες. Το δικαστήριο της Βαρκελώνης αποδέχθηκε το αίτημα του συνηγόρου του για προσωρινή αποφυλάκιση, καταβάλλοντας εγγύηση 1 εκατομμυρίου ευρώ, έως ότου εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεσή του που αφορά το βιασμό νεαρής γυναίκας το Δεκέμβριο του 2022.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είχε καταδικαστεί σε 4,5 χρόνια και ήδη έχει εκτίσει τον ένα χρόνο. Ωστόσο η εισαγγελική αρχή έχει προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καταλονίας για να αυξηθεί η ποινή.

Οι κάτοικοι της Βαρκελώνης όπως ήταν φυσικό αντέδρασαν με οργή στο άκουσμα της είδησης ότι βγαίνει από τη φυλακή, λέγοντας ότι αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά ότι δεν τους ενδιαφέρουν οι γυναίκες. Ότι τα δικαιώματά δεν έχουν σημασία και ότι αν έχει χρήματα και είσαι άντρας μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και δε χρειάζεται να τιμωρηθείς.

Κριτήριο για την αποφυλάκιση του Αλβες έπαιξε η καλή διαγωγή του έως τώρα και το γεγονός ότι το δικαστήριο δεν τον θεωρεί ύποπτο φυγής από τη χώρα, καθώς του έχουν αφαιρεθεί και τα διαβατήρια.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ