Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΡΑΕ: Διευκρινίσεις για την υποβολή αιτήσεων χορήγησης Βεβαίωσης Παραγωγού

ΡΑΕ: Διευκρινίσεις για την υποβολή αιτήσεων χορήγησης Βεβαίωσης Παραγωγού

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας υπενθυμίζει ότι τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 23:59 λήγει η ηλεκτρονική υποβολή νέων αιτήσεων για χορήγηση Βεβαίωσης Παραγωγού, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος ΑΠΕ της ΡΑΕ (http://rae.marketsite.gr) καθώς και των αιτημάτων τροποποίησης ηλεκτρονικά – εκτός τους συστήματος – μέσω email.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Βεβαιώσεων αλλά και όπως παρουσιάστηκε με κάθε λεπτομέρεια στην Ημερίδα της ΡΑΕ στις 25 Νοεμβρίου 2020, η αίτηση είναι έγκυρη και έχει υποβληθεί εμπρόθεσμα, εφόσον έχει υποβληθεί πλήρως έως τη Δευτέρα 21.12.2020 και ώρα 23.59. Αυτό σημαίνει ότι και το παράβολο υπέρ ΡΑΕ, θα πρέπει να έχει πληρωθεί στην Τράπεζα έως αυτή τη μέρα και ώρα. Σε διαφορετική περίπτωση εάν η πληρωμή πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο, η αίτηση δεν είναι εμπρόθεσμη.

Τέλος, η ΡΑΕ συστήνει στους ενδιαφερόμενους να λάβουν υπόψη τα ανωτέρω και να προβούν στις δέουσες ενέργειες ώστε να εξασφαλίσουν ότι η πληρωμή θα γίνει έγκυρα και έγκαιρα (εμπρόθεσμα) έως τις 21.12.2020 και ώρα 23:59.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ