Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΜΟΥΣΙΚΗBLACK BOX Audio Video Show: Από 3-5 Νοεμβρίου η κορυφαία έκθεση ήχου,...

BLACK BOX Audio Video Show: Από 3-5 Νοεμβρίου η κορυφαία έκθεση ήχου, εικόνας και μουσικής στην Αθήνα

Ξεκίνησε στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel το BLACK BOX Audio Video Show 2023, η μεγάλη έκθεση ήχου, εικόνας και μουσικής που πραγματοποιείται για δεύτερη φορά, μετά τη μεγάλη περυσινή επιτυχία. H έκθεση ξεκίνησε χθες Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου.

Το BLACK BOX Audio Video Show φιλοξενεί μεγάλους εκθέτες, ενώ παρουσιάζει για πρώτη φορά αποκλειστικά προϊόντα, ενώ στην τριήμερη αυτή γιορτή, περιλαμβάνονται ποικίλες δράσεις. Οι μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής μηχανημάτων ήχου και εικόνας επιδεικνύουν ότι νέο κυκλοφορεί στο χώρο. High end συστήματα ήχου, Hi Fi ηχοσυστήματα, τηλεοράσεις, προβολείς και πολλά άλλα. Τρεις ημέρες γεμάτες ήχο και εικόνα, live shows, happenings, music και book market, workshops και κληρώσεις δώρων.

Θοδωρής Μπαφαλούκας, CEO BLACK BOX

Δυναμικό «παρών» δίνουν εταιρείες-εκθέτες όπως:

SONYEUROPE, INTERTECHS.A., ATHENSPROAUDIO, WAVEMOTION HOME AUDIO, Heaven Audio, EXCLUSIVE AUDIO, AUDIENCE, ELEMENT AUDIO, SOLID FOUNDATION, MF AUDIO, ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ DEVICES, hARTLab, lab12, ASSOS Wood Working, Porfyra Audio, FIM AUDIO, ROISACOUSTICS, SIMPLYANALOG, SOUND GALLERY, DIAPASON Studio HI-FI, AACE, AUDIO VETERANS, AUDIO DESIGNER, SYNTHESIZER.GR, Nexus Acoustics…

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στα livemusicshows με σπουδαίους καλλιτέχνες και σχήματα όπως οι GadjoDilo, η Ζωή Τηγανούρια, η Μαρία Παπαγεωργίου και οι Stringless. Επίσης, η ελληνική jazz σκηνή έχει ιδιαίτερη θέση στο φετινό BLACK BOX Audio Video Show με σπουδαία σχήματα:

Stavros Lantsias Quartet, Στάθης Άννινος Septet, Seeds – Duo Kalkanis, Τέρη Βακιρτζόγλου Quartet, Georgios Tsolis & Friends. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά αγαπημένα, νέα και αποκλειστικά προϊόντα σημαντικών εταιριών.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα της τριήμερης έκθεσης θα περιλαμβάνει:

Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023

16.30 – 17.00 Βραβεία Yellowbox Awards 2023 | Αίθουσα GalloNero, Lobby

17:30 – 18:30: LIVE MUSIC: Τέρη Βακιρτζόγλου Quartet | Αίθουσα Gallo Nero, Lobby

19.00 – 20.00 LIVE MUSIC: George Tsolis & Friends | Αίθουσα Gallo Nero, Lobby

20.30 – 22.00 LIVE MUSIC: Gadjo Dilo | Αίθουσα Gallo Nero, Lobby

Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023

12.00 – 13.00 Προβολή Ταινίας: OST – Original Soundtrack” (2013) | Αίθουσα SONY EUROPE, Επίπεδο -1

13.00 – 14.30 Σεμινάριο Κινηματογράφου: Ο Ρόλος της Μουσικής στο σινεμά, ομιλητής: Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος | Αίθουσα GalloNero, Lobby

15.00 – 17.00 Workshop Ήχου, συντονιστής: Δημήτρης Σταματάκος | Αίθουσα GalloNero, Lobby

17.30 – 18.45 LIVE MUSIC: Ζωή Τηγανούρια | Αίθουσα GalloNero, Lobby

19.30 – 20.30 LIVE MUSIC: Stringless | Αίθουσα Gallo Nero, Lobby

20.30 – 22.00 LIVE MUSIC: Μαρία Παπαγεωργίου | Αίθουσα Gallo Nero, Lobby

Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2023

11.30 – 12.30 ΠροβολήΤαινίας: OST – Original Soundtrack” (2013) | Αίθουσα SONY EUROPE, Επίπεδο -1

11.30 – 13.00 Production Music – Ο τρόπος διάθεσης πρωτότυπης μουσικής στα διάφορα μέσα, ομιλητής: Δημήτρης Παπαγεωργίου

13.00 – 14.00 Πάνελ συζήτησης με τους συντελεστές της Ταινίας: OST – OriginalSoundtrack” (2013) Σπύρος Ανδρεάδης, Φάνης Λογοθέτης, Γιώργος Βαρσαμάκης | Αίθουσα GalloNero, Lobby

14.00 – 15.00 LIVE MUSIC: Γιώργος Βαρσαμάκης | Αίθουσα GalloNero, Lobby

16.00 – 17.00 LIVE MUSIC: Στάθης Άννινος Septet| Αίθουσα Gallo Nero, Lobby

17.30 – 18.30 LIVE MUSIC: Σταύρος Λάντσιας Quartet| Αίθουσα Gallo Nero, Lobby

19.00 – 20.00 LIVE MUSIC: Seeds – Duo Kalkanis | Αίθουσα Gallo Nero, Lobby

Τα Βραβεία Yellow Box απονέμονται στις κορυφαίες συσκευές της χρονιάς, με βάση τις δοκιμές του περιοδικού και τη γνώμη της ομάδας δοκιμών, και έχουν ως στόχο να επιβραβεύσουν κατασκευαστές και εισαγωγείς για τις προσπάθειες τους στον σχεδιασμό, παραγωγή και υποστήριξη προϊόντων υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα που θα βραβευθούν προωθούν την ιδέα της υψηλού επιπέδου αναπαραγωγής του ήχου, αναδεικνύουν νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες στον χώρο του Audio, αποτελούν συμφέρουσες αγορές και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής του χρήστη με τη λειτουργικότητα και την αισθητική τους.

Ιωάννης Μήτσος, Εμπορικός Διευθυντής του BLACK BOX Audio Video Show και του διμηνιαίου περιοδικού Yellow Box

Θεσμικός Υποστηρικτής του BLACK BOX Audio Video Show2023 είναι η AUTODIA, ο ελληνικός πιστοποιημένος Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων του εγχώριου και διεθνούς μουσικού ρεπερτορίου που εκπροσωπεί έναν τεράστιο κατάλογο 26,5 εκατ. μουσικών έργων.

Η AUTODIA διαχειρίζεται και προστατεύει τα δικαιώματα Ελλήνων και ξένων συνθετών και στιχουργών, καθώς και σημαντικών ξένων εκδοτών μουσικής, έχοντας υπογράψει συμβάσεις αμοιβαιότητας με πάνω από 80 ΟΣΔ από όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, χορηγοί επικοινωνίας στο BLACK BOX Audio Video Show 2023 είναι οι υψηλής ακροαματικότητας, και αγαπημένοι σε όλους, μουσικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί RedFM, Μελωδία & Εν Λευκώ, ο δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός Κανάλι Ένα του Πειραιά, η μουσική κοινότητα Music Heavenκαι το περιοδικό YELLOW BOX το οποίο έχει εδραιωθεί στην αγορά του ήχου και της εικόνας τα τελευταία τρία χρόνια.

To BLACK BOX Audio Videο Show απευθύνεται στους απανταχού λάτρεις της τεχνολογίας, του ήχου, της εικόνας, και της μουσικής. Ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα σε ένα φιλικό περιβάλλον να ενημερωθεί για τις νέες τάσεις της αγοράς, να συνομιλήσει με αντιπροσώπους εταιριών και επαγγελματίες του χώρου και να ενημερωθεί για τις συσκευές που τον ενδιαφέρουν.

Για την είσοδο στο BLACK BOX Audio Video Show 2023 υπάρχει εισιτήριο 7 ευρώ ανά ημέρα (5 ευρώ φοιτητικό), 15 ευρώ το τριήμερο (10 ευρώ φοιτητικό), ενώ δωρεάν μπαίνουν οι άνεργοι, οι ΑΜΕΑ και τα παιδιά κάτω των 15 ετών. Ελάτε να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία στο BLACK BOX Audio Video Show 2023 στις 3, 4 & 5 Νοεμβρίου 2023! Σας περιμένουμε όλους!

BLACKBOX Audio Video Show

Ξενοδοχείο Radisson Blue Park Hotel| 3, 4 & 5 Νοεμβρίου 2023

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ