Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΠάτρα: Σε αναστολή η νοσηλεύτρια που έδιωξε τον 49χρονο

Πάτρα: Σε αναστολή η νοσηλεύτρια που έδιωξε τον 49χρονο

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η προκαταρκτική εξέταση της νοσηλεύτριας που εμπλέκεται στο τραγικό συμβάν του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας.

Πιο συγκεκριμένα, τον πειθαρχικό έλεγχο άσκησε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Πατρών, η οποία έθεσε σε αναστολή εργασίας ενός μήνα τη νοσηλεύτρια. Στη συνέχεια παρέπεμψε την υπόθεση στο Δρομοκαΐτειο, νοσοκομείο στο οποίο ανήκει οργανικά η εργαζόμενη. Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων (ΠΟΕΔΗΝ), το Διοικητικό Συμβούλιο του Δρομοκαΐτειου που συνεδριάζει σήμερα εκτάκτως, θα παραπέμψει την υπόθεση στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της 2ης ΥΠΕ, λόγω της σοβαρότητάς της:

«Στο πειθαρχικό Συμβούλιο συμμετέχουν δικαστικοί οπότε αναμένουμε ορθή διερεύνηση των ευθυνών. Χάθηκε ένας 49χρονος άνδρας και δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, ενώ ο πρόεδρος των εργαζομένων, Μιχάλης Γιαννάκος, τη γνωρίζει προσωπικά και απορεί με το συμβάν.

Μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, παραδέχθηκε ότι η νοσηλεύτρια έκανε λάθος, καθώς είτε εφημερεύει είτε δεν εφημερεύει ένα νοσοκομείο ήταν υποχρεωμένη να δεχθεί τον 49χρονο άντρα.

Ο κ.Γιαννακός είπε ότι η κλινική εικόνα του άτυχου άντρα ήταν αυτή που μπέρδεψε την νοσηλεύτρια, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν ήταν στα υπηρεσιακά καθήκοντα της νοσηλεύτριας η εκτίμηση της ιατρικής εικόνας του.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ