Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΚΝΕ: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Υιοθεσία Πλοίου” γιορτάζει την υιοθεσία 1000 πλοίων

ΚΝΕ: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Υιοθεσία Πλοίου” γιορτάζει την υιοθεσία 1000 πλοίων

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο πραγματοποίησε την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024,  εκδήλωση στο Columbia Plaza Venue στην Λεμεσό για τον εορτασμό του ορόσημου υιοθεσίας 1000 πλοίων στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού του προγράμματος “Υιοθεσία Πλοίου”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Υφυπουργός Ναυτιλίας κα. Μαρίνα Χατζημανώλη, εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας, 100 μαθητές και 14 εκπαιδευτικούς από 5 διαφορετικά Δημοτικά σχολεία της Λεμεσού.

Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία που στοχεύει να φέρει μαθητές δημοτικών σχολείων κοντά στο δυναμικά εξελισσόμενο χώρο της Ναυτιλίας και τις επαγγελματικές δραστηριότητες γύρω από αυτή.

Ταυτόχρονα, επιδιώκει στη διαφώτιση του κοινού, για τα πλεονεκτήματα της Ναυτιλίας, αυξάνοντας τη συνολική ευαισθητοποίηση για το θετικό και ζωτικό της ρόλο στην οικονομία και στην κοινωνία.

Το πρόγραμμα αποτελεί πρωτοβουλία του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου σε στενή συνεργασία με την CYMEPA, χαίρει επίσημης στήριξης από το Υπουργείο Παιδείας, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων καθώς και του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, και λαμβάνει χώρα ετησίως από το 2006.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Επιμελητηρίου για την 35η επέτειο από την ίδρυσή του το 1989.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ