Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΘ. Βενιάμης: Η ελληνική ναυτιλιακή οικογένεια θρηνεί την απώλεια ενός λαμπρού εκπροσώπου...

Θ. Βενιάμης: Η ελληνική ναυτιλιακή οικογένεια θρηνεί την απώλεια ενός λαμπρού εκπροσώπου της

Ολόκληρη η ελληνική ναυτιλιακή οικογένεια θρηνεί σήμερα την απώλεια ενός από τους πιο λαμπρούς εκπροσώπους της. Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του για την απώλεια του Γιάννη Αγγελικούση, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), Θεόδωρος Βενιάμης.

Ολόκληρη η δήλωση του Προέδρου της ΕΕΕ:

“Σήμερα χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο, έναν αγαπητό φίλο, έναν ευπατρίδη. Ο Γιάννης Αγγελικούσης υπήρξε άξιος συνεχιστής των παραδόσεων της ελληνικής ναυτιλιακής οικογένειας, και μεγαλούργησε σε ένα έντονο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον, κρατώντας πάντοτε ψηλά την σημαία της πατρίδας και αγκαλιάζοντας τους Έλληνες ναυτικούς και την ελληνική ναυτοσύνη. Διακρίθηκε διεθνώς για τις επιτυχημένες επιχειρηματικές του επιλογές και επιτεύγματα.

Ο Γιάννης θα παραμείνει για πάντα στη μνήμη μας φωτεινός φάρος μιας ναυτιλίας που στηρίζεται στον άνθρωπο και δημιουργεί για τον άνθρωπο! 

Εκφράζω στην οικογένειά του, στην αγαπημένη του μοναχοκόρη Μαρία, στους οικείους του και στους συνεργάτες και εργαζόμενους στην εταιρεία του, τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήριά μου καθώς και όλων των συναδέλφων του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, που τίμησε με τη συμμετοχή του για περισσότερο από δύο δεκαετίες, αλλά και ολόκληρης της ελληνικής ναυτιλιακής οικογένειας, που θρηνεί σήμερα την απώλεια ενός από τους πιο λαμπρούς εκπροσώπους της.

Γιάννη, καλό ταξίδι!”

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ