Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΗ DFC, ο Geoffrey R. Pyatt και τα "λαγωνικά"

Η DFC, ο Geoffrey R. Pyatt και τα “λαγωνικά”

Διακριτική- για τα αμερικανικά δεδομένα- η μέχρι τώρα παρουσία του Development Finance Corporation στην ελληνική αγορά, μεθοδική και αποτελεσματική συνάμα, καθώς παρείχε πλήρη (και ουσιαστική) στήριξη στην υπόθεση των ναυπηγείων Ελευσίνας. Ισως και του Σκαραμαγκά, θα δείξει.    

Το DFC, τρόπον τινά, Αναπτυξιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, έχει στο monitoring του νευραλγικούς κλάδους και αρκετές περιπτώσεις εταιρειών της οικονομίας μας που εκτείνονται από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, την αξιοποίηση ακινήτων, ξενοδοχείων κ.α συναφών μέχρι βιομηχανικές μονάδες αλλά τρόφιμα, φαρμακευτικές.    

Πολυ εργαλείο το DFC, με τα “λαγωνικά” του να οργώνουν την επικράτεια από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη και από την Πάτρα μέχρι την Ρόδο “σκανάροντας” διάφορους εν δυνάμει στόχους.   

Περιττό να ειπωθεί, για τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο “πανταχού παρών” Geoffrey R. Pyatt, καθώς η “Πρεσβεία” έχει στο στόχαστρο της πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις εταιρειών, που ενδιαφέρουν τον αμερικανικό παράγοντα.    

Μάλιστα, μέσα στον Μάρτιο υπολογίζεται πως θα επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον funds (με την υποστήριξη του DFC) για πολύ γνωστή εταιρεία με ενεργότατη παρουσία στην “βιομηχανία τροφίμων”.    

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ