Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΓ. Οικονόμου: Δεν μπορούμε να προσπεράσουμε αυτό που συμβαίνει με το πετρέλαιο...

Γ. Οικονόμου: Δεν μπορούμε να προσπεράσουμε αυτό που συμβαίνει με το πετρέλαιο κίνησης

Την ετοιμότητα της κυβέρνησης για νέα παρέμβαση στο πετρέλαιο κίνησης, στη σωστή στιγμή, χωρίς να είναι επιβλαβής για τα δημοσιονομικά, επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Οικονόμου δεν έχουμε άμεσα απόφαση, παρατηρούμε μετράμε, βλέπουμε, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δεν λειτουργούν σπασμωδικά, άλλα και δεν αδιαφορούμε, είμαστε εδώ, και όταν έχουμε κάτι συγκεκριμένο που θα έχει άμεση απόδοση και θα το καταλάβει ο κόσμος θα ανακοινωθεί στο σωστό χρόνο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πάντως ξεκαθάρισε ότι «οι δυνατότητες μας δεν είναι ατέλειωτες, ζυγίζουμε τα πράγματα, σταθμίζουμε τις δυνατότητες» φέρνοντας ως παράδειγμα προς αποφυγήν τι συνέβη στη Βρετανία.

Υπάρχει, τόνισε, πρόβλημα με το πετρέλαιο κίνησης, στο σύνολο της αγοράς, όχι μόνο στο προσωπικό επίπεδο. “Αυτό που συμβαίνει με το πετρέλαιο κίνησης αναμφίβολα δεν μπορεί να το προσπεράσει κανείς, το πετρέλαιο κίνησης είναι πάνω από την αμόλυβδη, είναι πρωτοφανές γεγονός”, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Για ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο σημείωσε ότι οι επιδοτήσεις συνεχίζονται χωρίς καμιά αλλαγή και με μεγαλύτερες ενισχύσεις σε σχέση με πέρυσι όπως στο επίδομα θέρμανσης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ