Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΆρης: Σπηλιωτόπουλος: «Έχω αποστασιοποιηθεί από την ΝΔ πολιτικά και ψυχικά»

Άρης: Σπηλιωτόπουλος: «Έχω αποστασιοποιηθεί από την ΝΔ πολιτικά και ψυχικά»

Για τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη αναφέρθηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, πρώην στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, επισημαίνοντας πως  έχει «αποστασιοποιηθεί από την ΝΔ τόσο πολιτικά όσο και ψυχικά» και πως  «ο μεσαίος χώρος δε βρίσκεται στη  ΝΔ με τη σημερινή της μορφή».

«Ο μεσαίος χώρος μετακινείται. Δεν κατανέμεται δίκαια και ισομερώς η ανάπτυξη. Ένα μεγάλο κομμάτι της μεσαίας τάξης διαρκώς φτωχοποιείται και ένα πολύ μικρό κομμάτι έχει πάει προς τα πάνω» ανέφερε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

 «Ο Κασσελάκης έχει ένα μεγάλο στοίχημα, σταδιακά να εκφράσει όλον τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο» υπογράμμισε ο Σπηλιωτόπουλος. 

Σχετικά με την φράση του κ.  Κασσελάκη  «ότι «υπουργοί σκοτώνουν παιδιά» ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανέφερε ότι οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «έχουν παρερμηνευτεί σκοπίμως για να δημιουργηθεί μια τοξική επίθεση από την άλλη πλευρά».

«Ο κ. Κασσελακης βάζει στην πολιτική συζήτηση κάτι που είναι πολιτικό αίτημα, ότι δεν μπορεί να διαιωνίζεται το καθεστώς ατιμωρησίας» εξήγησε ο κ. Σπηλωτόπουλος λέγοντας ότι ο  κ. Κασσελακης εννοούσε με τη φράση αυτή τις πραγματικά εγκληματικές αμέλειες που οδήγησαν στην τραγωδία.

Τέλος, ο κ. Σπηλωτόπουλος αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Φρέντη Μπελέρη στις ευρωεκλογές λέγοντας ότι αυτή «σηματοδοτεί μια ανάγκη της ΝΔ εντελώς καιροσκοπική να κλείσει τις διαρροές προς την άκρα δεξιά».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ