Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΧάλυψ Δομικά Υλικά: Πουλά λατομείο και δύο μονάδες παραγωγής σκυροδέματος στην Ηρακλής

Χάλυψ Δομικά Υλικά: Πουλά λατομείο και δύο μονάδες παραγωγής σκυροδέματος στην Ηρακλής

Η εταιρεία «Χάλυψ Δομικά Υλικά Α.Ε.» σύναψε συμφωνία με τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ (μέλος της LafargeHolcim) στο πλαίσιο μιας εμπορικής συναλλαγής. Η συμφωνία περιλαμβάνει την πώληση του λατομείου στη Μάνδρα και δύο μονάδων παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος στον Γέρακα και τον Ασπρόπυργο.

Με αυτή την αναμόρφωση η Χάλυψ, ως μέλος του Ομίλου HeidelbergCement, εστιάζει στην κύρια επιχειρηματική της δραστηριότητα, την παραγωγή τσιμέντου.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με την υπογραφή της συναλλαγής στην Ελλάδα, η οποία συμβάλλει στη βελτιστοποίηση του χαρτοφυλακίου μας», δήλωσε ο κ. Silvio Thiede, Διευθύνων Σύμβουλος της HeidelbergCement Group στη Βουλγαρία, την Ελλάδα και την Αλβανία. «Η αναπροσαρμογή των δραστηριοτήτων μας στην Ελλάδα ήταν το επόμενο βήμα της στρατηγικής μας, Beyond 2020.

Όσον αφορά τους εργαζόμενους που εργάζονται στις μονάδες που μεταφέρονται στον Όμιλο Lafarge Holcim, η εταιρεία έχει διασφαλίσει ότι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα και συνθήκες εργασίας όπως και πριν, χωρίς την παραμικρή δυσμενή αλλαγή στο καθεστώς απασχόλησής τους.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ