Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΒΙΒΛΙΟΠεριφέρεια Αττικής: Εγκαίνια του 51ου Φεστιβάλ Βιβλίου 2023 στο Πεδίο του Άρεως

Περιφέρεια Αττικής: Εγκαίνια του 51ου Φεστιβάλ Βιβλίου 2023 στο Πεδίο του Άρεως

Υπό τη διοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής και του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου, με τη συμμετοχή και του ΟΠΑΝΔΑ του Δήμου Αθηναίων, ξεκινά τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου το 51ο Φεστιβάλ Βιβλίου 2023.

Τα εγκαίνια θα τελέσουν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης, στην κεντρική σκηνή εκδηλώσεων «Μελίνα Μερκούρη» στο Πεδίον του Άρεως, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00.

Σε μήνυμα του ο Περιφερειάρχης Αττικής αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Μαζί με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου κ. Κ. Αγγελάκη, καλούμε τους πολίτες της Αττικής να  επισκεφθούν το Φεστιβάλ και να ενημερωθούν για όλες τις νέες εκδοτικές κυκλοφορίες.

Μετά από πολλά χρόνια, το Φεστιβάλ Βιβλίου, ο καθιερωμένος αυτός θεσμός επανέρχεται στον φυσικό του χώρο στο Πεδίο του Άρεως, εκεί που ολόκληρες γενιές έδιναν το ετήσιο ραντεβού για να έρθουν σε επαφή με ό,τι πιο νέο είχε να παρουσιάσει η εκδοτική παραγωγή της χώρας.

Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει αυτονόητα και περήφανα τη φετινή διοργάνωση και τις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει επιμεληθεί ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου.

Είμαι χαρούμενος, γιατί το Φεστιβάλ επιστρέφει σε ένα εντελώς ανανεωμένο, σύγχρονο και φιλικό προς τον πολίτη Πεδίο του Άρεως, καθώς μέσα από τις συντονισμένες προσπάθειες που έκανε η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής τα τελευταία χρόνια, αφήσαμε πίσω τις εικόνες εγκατάλειψης του παρελθόντος, παραδίδοντας στην κοινωνία έναν πραγματικά δημόσιο χώρο, πλήρως λειτουργικό, ανοικτό για δράσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας»

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ