Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚυρ. Μητσοτάκης: Αυξάνονται κατά 8% τα αναπηρικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ

Κυρ. Μητσοτάκης: Αυξάνονται κατά 8% τα αναπηρικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ

Την αύξηση κατά 8% στα αναπηρικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, ανακοίνωσε Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ενισχύονται 200.000 συμπολίτες μας με το μέρισμα που μας επιτρέπει η καλή πορεία της οικονομίας μας», τόνισε ο πρωθυπουργός, ο οποίος μίλησε στο πλαίσιο της εκδήλωσης του υπουργείου Οικονομικών με θέμα: «Ανθεκτικότητα – Πρόοδος – Προοπτική».

“Ξέροντας ότι οι αναπηρικές συντάξεις αυξήθηκαν, δεν τις ακολούθησαν τα σχετικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ. Τελευταία συμβολική και ουσιαστική κίνηση είναι η άμεση αύξηση των επιδομάτων κατά 8%” είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στην εκδήλωση του υπουργείου Οικονομικών με θέμα «Ελληνική Οικονομία: Ανθεκτικότητα – Πρόοδος – Προοπτική».

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα στους πολίτες, εν όψει των εκλογών, ότι αν έχουμε σταθερή κυβέρνηση η Ελλάδα θα ανακτήσει εντός του 2023 την επενδυτική βαθμίδα. Γι αυτό και ζήτησε “οι πολίτες στις 21 Μαΐου να δώσουν δεύτερη εντολή στην προκοπή”.

“Η Ελλάδα εφόσον προκύψει από τις εκλογές ισχυρή κυβέρνηση θα ανακτήσει εντός του 2023 την επενδυτική βαθμίδα. Θα συνεχίσουμε τη μείωση του δημόσιου χρέους. Ηδη μειώνεται, ενώ ο πληθωρισμός περιορίζεται” είχε ο κ. Μητσοτάκης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ